Povezane vesti

"Došao sam kod Murinja u kancelariju i tražio da me proda, a on je te sezone bio prvak Evrope"

"Došao sam kod Murinja u kancelariju i tražio da me proda, a on je te sezone bio prvak Evrope"

Telegraf 30.04.2020
Bivši fudbaler Porta ispričao zanimljivu anegdotu sa Posebnim. Bivši fudbaler Porta Kandido Kosta ispričao je za klupsku televiziju neke dogodovštine iz perioda dok je nastupao za jedan od najpopularnijih portugalskih klubova, a dok je Zmajeve vodio… »
Murinjova lekcija koja se pamti: Rekao mi je da sam retardiran, kada sam kazao šta želim

Murinjova lekcija koja se pamti: Rekao mi je da sam retardiran, kada sam kazao šta želim

Hot sport 30.04.2020
Žoze Murinjo ili gospodin ‘Posebni’ više puta je opravdao taj epitet, a poslednju u nizu anegdota vezanih za Portugalca otkrio je njegov bivši igrač iz Porta Kandido Košta. Košta je bio u Portu dok je Murinjo bio trener, ali nije bio u ekipi… »
"Tražio sam od Murinja da me proda, a on mi je rekao da sam retardiran"

"Tražio sam od Murinja da me proda, a on mi je rekao da sam retardiran"

Mondo 30.04.2020
Anegdota koju do sada nismo znali... Anegdota koju do sada nismo znali... Mnogo je zanimljivih priča o Žozeu Murinju. Čovek koji samog sebe prozvao "Posebnim" na prvoj konferenciji za medije po preuzimanju Čelsija 2004. godine imao je svojih momenata… »
Murinjo ga doslovce nazvao "retardom", a mi, kao i ceo svet kažemo - u pravu je!

Murinjo ga doslovce nazvao "retardom", a mi, kao i ceo svet kažemo - u pravu je!

Sportske.net 30.04.2020
Teško da postoji luđa priča, da ne upotrebimo neku drugu reč o dotičnom fudbaleru. Sećate li se kada je Porto napravio najveće čudo i pod palicom Žozea Murinja osvojio Ligu šampiona 2004. godine? Da li se sećate igrača po imenu Kandido Košta… »

Vesti dana »