Повезане вести

"Дошао сам код Муриња у канцеларију и тражио да ме прода, а он је те сезоне био првак Европе"

"Дошао сам код Муриња у канцеларију и тражио да ме прода, а он је те сезоне био првак Европе"

Телеграф 30.04.2020
Бивши фудбалер Порта испричао занимљиву анегдоту са Посебним. Бивши фудбалер Порта Кандидо Коста испричао је за клупску телевизију неке догодовштине из периода док је наступао за један од најпопуларнијих португалских клубова, а… »
Мурињова лекција која се памти: Рекао ми је да сам ретардиран, када сам казао шта желим

Мурињова лекција која се памти: Рекао ми је да сам ретардиран, када сам казао шта желим

Хот спорт 30.04.2020
Жозе Мурињо или господин ‘Посебни’ више пута је оправдао тај епитет, а последњу у низу анегдота везаних за Португалца открио је његов бивши играч из Порта Кандидо Кошта. Кошта је био у Порту док је Мурињо био тренер, али није… »
"Тражио сам од Муриња да ме прода, а он ми је рекао да сам ретардиран"

"Тражио сам од Муриња да ме прода, а он ми је рекао да сам ретардиран"

Мондо 30.04.2020
Анегдота коју до сада нисмо знали... Анегдота коју до сада нисмо знали... Много је занимљивих прича о Жозеу Мурињу. Човек који самог себе прозвао "Посебним" на првој конференцији за медије по преузимању Челсија 2004. године… »
Мурињо га дословце назвао "ретардом", а ми, као и цео свет кажемо - у праву је!

Мурињо га дословце назвао "ретардом", а ми, као и цео свет кажемо - у праву је!

Спортске.нет 30.04.2020
Тешко да постоји луђа прича, да не употребимо неку другу реч о дотичном фудбалеру. Сећате ли се када је Порто направио највеће чудо и под палицом Жозеа Муриња освојио Лигу шампиона 2004. године? Да ли се сећате играча по имену… »

Вести дана »