Повезане вести

Упс: Бритни Спирс случајно запалила део куће!

Упс: Бритни Спирс случајно запалила део куће!

Мондо 01.05.2020
Листи скандала додала још један. Листи скандала додала још један. Поп певачица Бритни Спирс успела је још једном да шокира јавност, објавом да је пре шест месеци запалила део куће. Како је објаснила на видеу који је објавила на… »
"Била је то несрећа, ја сам запалила...": Краљица скандала Бритни Спирс изазвала пожар у теретани

"Била је то несрећа, ја сам запалила...": Краљица скандала Бритни Спирс изазвала пожар у теретани

Телеграф 01.05.2020
Бритни је на своју листу скандала додала још један, али овог пута нимало безазлен. Америчка поп звезда Бритни Спирс (38) позната је по својим јавним скандалима, а овог пута запрепастила је пратиоце на Инстаграм налогу признањем… »
Током изолације изазвала пожар: Певачица показала шта се десило: "Оставила сам две упаљене свеће и видела пламен"

Током изолације изазвала пожар: Певачица показала шта се десило: "Оставила сам две упаљене свеће и видела пламен"

Блиц 30.04.2020
Популарна певачица током изолације имала је пех, а на сву срећу нико није повређен. Бритни Спирс је немарношћу изазвала пожар у теретани која се налази у њеном дому, а то је открила пратиоцима на Инстаграму. Наиме, британска… »

Вести дана »