Povezane vesti
Biću grozna tašta, Luna se neće udati! Zauvek će biti pored mene: Ovako je Anabela pričala pre 6 godina o Luni! Šok!
Kurir 01.05.2020
Luna Đogani i njena majka Anabela Atijas više nisu u dobrim odnosima, a sada je isplivao snimak od pre šest godina gde je Lunina majka pričala o tome kakva će tašta biti. Mnogi koji danas gledaju ovaj snimak komentarišu kako je jasno zbog čega… »
Luna doživela težak nervni napad: Marko je ostavio zbog afere sa Gastosom (video)
Večernje novosti 01.05.2020
Marko Miljković stavio je tačku na vezu sa Lunom Đogani, kada je uživo u emisiji "Gledanje snimaka" rekao kako je raskid konačan. Marko Miljković stavio je tačku na vezu sa Lunom Đogani, kada je uživo u emisiji "Gledanje snimaka" rekao kako je… »
Svi detalji skandaloznog raskida lune i marka: "Da te odvedem kući, pa da lažeš mog oca i moju majku" (video)
Blic 01.05.2020
Marko Miljković definitivno je stavio tačku na emotivni odnos sa Lunom Đogani, a njoj je ovaj raskid teško pao, te je zbog toga čak želela i da pobegne iz rijalitija. Međutim, mnogi nisu imali priliku da vide šta se dešavalo samo nekoliko minuta… »
Da te odvedem kući, pa Da lažeš mog oca i majku?! Neće moći! Svi detalji skandaloznog raskida Lune i Marka! (video)
Kurir 01.05.2020
Samo nekoliko minuta nakon što ju je Marko ostavio, pa voditelj emisije koja je bila u toku najavio reklame, Luna Đogani potrčala je za tada već bivšim dečkom u dvorište i nastavila paklenu raspravu od koje je sve zvonilo. "Da li sam ja tebe… »
Vesti dana »
(Mapa): Studenti iz Beograda stigli u Novi Sad: Veliki broj građana ih dočekao na Varadinskom mostu, zajedno krenuli ka železničkoj stanici (foto, video)
Blic pre 9 minutajoš 19 povezanih
Uhapšen u Velikom Gradištu zbog podmićivanja policajca: Hteo da "pogura" registraciju automobila
Radio 021 pre 3 satajoš 39 povezanih
KRIK: Skaj poruke, borba u novosadskom SNS-u oko novca i naklonosti Andreja Vučića
Novi magazin pre 10 satijoš 7 povezanih
Nema podataka o rezultatima bojkota pet velikih trgovinskih lanaca u Srbiji
Beta pre 34 minutajoš 26 povezanih
Iz bezbednosnih razloga Gradsko veće donelo odluku da se ne održi svečana akademija povodom 1. februara Dana grada
RTV pre 10 satijoš 37 povezanih