Povezane vesti
Plašim se da će da digne ruku na sebe: Nakon što je Luna klonula duhom, Anabela i Gagi se složili oko ovoga! (video)
Kurir 01.05.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ozbiljno su porazgovarali o svojoj ćerki Luni Đogani i istakli da se plaše da bi ona mogla da digne ruku na sebe. "Ona je meni rekla: "Mama, idem kod tate malo. Da đuskamo, zezamo se. Ionako nemam… »
Gagi prestravljen za Lunu: "plašim se da ne digne ruku na sebe" Anabela iznela šta ju je preklinjala da ne radi dok su bile…
Blic 01.05.2020
Roditelji Lune Đogani, Gagi i Anabela ozbiljno su porazgovarali o svojoj ćerki Luni Đogani i istakli da se plaše da bi ona mogla da digne ruku na sebe, te je Atijasova otkrila i da je molila ćerku da ne ulazi u rijaliti. "Plakala sam, molila sam je… »
Vesti dana »
U kafani upoznala bračni par koji joj je platio prvi album: Jovana progovorila o novcu, jednu čokoladu jelo njih osmoro
Mondo pre 2 satajoš 65 povezanih
Tramp imenovao novog šefa CIA, a za izaslanika za Bliski istok odabrao investitora u nekretnine
Danas pre 6 satijoš 32 povezane
Ukinuta mu emisija, jer je kritikovao Putina: Poznati kuvar koji je nađen mrtav u Beogradu se zalagao za kraj rata u Ukrajini, poslednjih godina živeo u Londonu
Blic pre 1 satjoš 30 povezanih
Maksimalna kamata na stambene kredite ostaće pet odsto do kraja 2025.
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih