Povezane vesti
Gagi prestravljen za Lunu: "plašim se da ne digne ruku na sebe" Anabela iznela šta ju je preklinjala da ne radi dok su bile…
Blic 01.05.2020
Roditelji Lune Đogani, Gagi i Anabela ozbiljno su porazgovarali o svojoj ćerki Luni Đogani i istakli da se plaše da bi ona mogla da digne ruku na sebe, te je Atijasova otkrila i da je molila ćerku da ne ulazi u rijaliti. "Plakala sam, molila sam je da ne… »
Plašim se da će da digne ruku na sebe: Nakon što je Luna klonula duhom, Anabela i Gagi se složili oko ovoga! (video)
Kurir 01.05.2020
Bivši supružnici Anabela Atijas i Gagi Đogani ozbiljno su porazgovarali o svojoj ćerki Luni Đogani i istakli da se plaše da bi ona mogla da digne ruku na sebe. "Ona je meni rekla: "Mama, idem kod tate malo. Da đuskamo, zezamo se. Ionako nemam posla"… »
Vesti dana »
Medvedev se našalio da bi stanovnici Grenlanda mogli da glasaju za pridruživanje Rusiji
Politika pre 1 satjoš 31 povezana
Ćulibrk: „Iz Vučićevog tajnog sastanka sa predstavnicima MOL-a naziru se dobra i loša vest“
Nova pre 45 minutajoš 34 povezane
Pakao! Srbija strepi! Dušan Mandić pred suspenzijom, evo šta kaže pravilnik za brutaliti zbog koga je isključen!
Kurir pre 36 minutajoš 58 povezanih
AMSS: Slabe snežne padavine u planinskim predelima, led često prekriven snegom
N1 Info pre 4 satijoš 36 povezanih