Повезане вести
Др Несторовић: Умреће још око 40 људи у Србији. Свима је дозлогрдило, време је за отварање
Телеграф 01.05.2020
"Не можемо више да затварамо државу", рекао је Несторовић. Био сам слободнији у приступу и ставу према укидању полицијског часа, јер постоје процене о другом таласу, а ја мислим да га неће бити, рекао је Др Бранимир Несторовић… »
Несторовић: У Србији ће умрети још око 40 људи, неће бити другог таласа епидемије
Спутник 01.05.2020
Члан српског Кризног штаба за борбу против корона вируса Бранимир Несторовић оценио је данас да ће од последица тог вируса у Србији умрети још око 40 људи. „До краја маја све ће да прође, не верујем да ћемо ући у јун са неким… »
Несторовић о легализацији канабиса: Ја сам за, а знам ко је против и зашто
Мондо 01.05.2020
Пулмолог Бранимир Несторовић о легализацији канабиса и његовом дејству на здравље. Пулмолог Бранимир Несторовић о легализацији канабиса и његовом дејству на здравље. Пулмолог проф. др Бранимир Несторовић гостовао је у емисији… »
Несторовић: Ево шта је српски ген и како нас штити од короне
Мондо 01.05.2020
Пулмолог Бранимир Несторовић о "српском гену" који нас наводно штити од корона вируса. Пулмолог Бранимир Несторовић о "српском гену" који нас наводно штити од корона вируса. Пулмолог проф. др Бранимир Несторовић гостовао је у… »
Несторовић: Ево колико ће још људи умрети у Србији од короне
Мондо 01.05.2020
Пулмолог израчунао колико ће још људи у Србији преминути од последица инфекције корона вирусом. Пулмолог израчунао колико ће још људи у Србији преминути од последица инфекције корона вирусом. Пулмолог проф. др Бранимир… »
Вести дана »
ВИДЕО Почела пријава за легализацију нелегалних објеката: Отворена платформа, објављено и видео упутство
Радио 021 пре 52 минутајош 14 повезаних
Трамп оптужио Зеленског да није прочитао предлог за мир у Украјини
Бета пре 32 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за 8. децембар: Ујутру магла, понегде киша росуља, поподне сунчани интервали
Нови магазин пре 17 минутајош 9 повезаних