Povezane vesti
Dr Predrag Ivanović se javno zahvaljuje na brizi
Jug press 01.05.2020
LESKOVAC “Kao čovek i lekar osećam potrebu da se obratima svima koji koji su bili uz mene, davali mi podršku i uz čiju pomoć sam sada dobro spreman za dalje borbe koje mi život nosi. Razboleo sam se početkom aprila meseca nakon noćnog dežurstva… »
Pismo zahvalnosti leskovačkog hirurga Predraga Ivanovića koji se oporavlja korone
Jugmedia 01.05.2020
Doktor leskovačke Opšte bolnice hirurg Predrag Ivanović u želji da izrazi zahvalnost svima koji su brinuli za njega tokom lečenja od virusa korona, poslao je saopštenje medijima u kojem je opisao kako je izgledao njegov put do izlečenja koje vam… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavak protesta u Srbiji – i profesori zvanično uz studente, srednjoškolci u šetnji u Beogradu
N1 Info pre 13 minutajoš 24 povezane
Vozio vojno vozilo sa 0.37 promila, prešao u suprotnu traku i pregazio automobil: Poginula cela porodica i njihova komšinica
Nova pre 13 minutajoš 18 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Radio sto plus pre 2 satajoš 5 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 17 minutajoš 2 povezane
Produžen rok za korišćenje pripejd brojeva mobilnih telefona bez registracije do 10. aprila
Insajder pre 1 satjoš 15 povezanih