Повезане вести

Иначе сам Први мај славио на сцени, сада га први пут славим у затвору!

Иначе сам Први мај славио на сцени, сада га први пут славим у затвору!

Мондо 01.05.2020
Ђани о кућном притвору због кршења забране окупљања! Ђани о кућном притвору због кршења забране окупљања! Певач Радиша Трајковић Ђани празник проводи код куће јер је у кућном притвору због кршења мере окупљања. Ђани… »
Ђани: Ово је први пут да Празник рада славим са породицом код куће, додуше, у затвору

Ђани: Ово је први пут да Празник рада славим са породицом код куће, додуше, у затвору

Телеграф 01.05.2020
- Раније сам за Први мај углавном певао, најискреније да вам кажем. Увек сам био на наступима, никад код куће - рекао је Трајковић. Певач Радиша Трајковић Ђани је увек радно проводио Празник рада, а ове године ситуација је знатно… »
Лепше се живи кад имаш мање, САД тек то видим! Ђани први пут слави Празник рада код куће, а ево како је било некада!

Лепше се живи кад имаш мање, САД тек то видим! Ђани први пут слави Празник рада код куће, а ево како је било некада!

Курир 01.05.2020
Радиша Трајковић Ђани ове године Празник рада прославља са својим најмилијима код куће у породичној атмосфери. Ђани је открио како је некада било за Први мај, а како му је сада. "Раније сам за Први мај углавном певао… »

Вести дана »