Povezane vesti

Inače sam Prvi maj slavio na sceni, sada ga prvi put slavim u zatvoru!

Inače sam Prvi maj slavio na sceni, sada ga prvi put slavim u zatvoru!

Mondo 01.05.2020
Đani o kućnom pritvoru zbog kršenja zabrane okupljanja! Đani o kućnom pritvoru zbog kršenja zabrane okupljanja! Pevač Radiša Trajković Đani praznik provodi kod kuće jer je u kućnom pritvoru zbog kršenja mere okupljanja. Đani, njegova žena… »
Đani: Ovo je prvi put da Praznik rada slavim sa porodicom kod kuće, doduše, u zatvoru

Đani: Ovo je prvi put da Praznik rada slavim sa porodicom kod kuće, doduše, u zatvoru

Telegraf 01.05.2020
- Ranije sam za Prvi maj uglavnom pevao, najiskrenije da vam kažem. Uvek sam bio na nastupima, nikad kod kuće - rekao je Trajković. Pevač Radiša Trajković Đani je uvek radno provodio Praznik rada, a ove godine situacija je znatno drugačija. Đani… »
Lepše se živi kad imaš manje, SAD tek to vidim! Đani prvi put slavi Praznik rada kod kuće, a evo kako je bilo nekada!

Lepše se živi kad imaš manje, SAD tek to vidim! Đani prvi put slavi Praznik rada kod kuće, a evo kako je bilo nekada!

Kurir 01.05.2020
Radiša Trajković Đani ove godine Praznik rada proslavlja sa svojim najmilijima kod kuće u porodičnoj atmosferi. Đani je otkrio kako je nekada bilo za Prvi maj, a kako mu je sada. "Ranije sam za Prvi maj uglavnom pevao, najiskrenije da vam kažem… »

Vesti dana »