Povezane vesti
"Gledala mi je u prepone, Davala mi je signale ispod stola": Marko brutalno optužio Anabelu, Gagi nije mogao da dođe sebi od…
Blic 02.05.2020
Svađe između Lune, Anabele, Gagija i Marka ne prestaju, a sada su pale nove optužbe između Miljkovića i Atijasove. Marko Miljković je, naime, optužio Anabelu Atijas da mu je davala tajne signale ispod stola. - Davala mi je signale, gledala mi je u… »
Gledala me dole i davala mi signale! Marko najcrnje optužio Anabelu, a Gagijeva reakcija je sve šokirala!
Kurir 02.05.2020
Drama Lune Đogani i raskid sa Markom Miljkovićem i dalje je glavna tema oko koje se vrti celi rijaliti. Budući da Luna nije dobro i teško podnosi kraj veze sa Miljkovićem, njeni roditelji su se sad obrušili na sad njenog bivšeg dečka, koji je odlučio da… »
Vesti dana »
uživo Rasprava u Skupštini: Mali i Aleksić o radu prethodnih vlada i stranačkoj pripadnost
Euronews pre 23 minutajoš 37 povezanih
Drama u Japanu: Urušio se deo tržnog centra nakon eksplozije, traje potraga za zatrpanima
IndeksOnline pre 23 minutajoš 34 povezane
Pilipović: Srbija u vrhu Evrope po smrtnosti od malignog tumora kože
N1 Info pre 5 satijoš 7 povezanih
RHMZ potvrdio: Srbiju očekuje najduži toplotni talas ove godine sa temperaturom do 42 stepena
Naslovi.ai pre 28 minutajoš 33 povezane