Повезане вести

Македонија отвара границе за наше путнике: Ево шта ће бити са осталим земљама у нашем окружењу

Македонија отвара границе за наше путнике: Ево шта ће бити са осталим земљама у нашем окружењу

Србија данас 02.05.2020
Министар одбране БиХ чак је запретио хапшењем свакога ко пређе њихову границу. Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је са Мађарском постигнут договор да се отвори граница за наше путнике, док се са… »
Дачић: Вакцина у септембру? Онда је све смишљено раније

Дачић: Вакцина у септембру? Онда је све смишљено раније

ИндексОнлине 02.05.2020
БЕОГРАД – Министар спољних послова Ивица Дачић сматра да је немогуће да се вакцина против корона вируса појави за тако кратко време као што је септембар, како се најављује. “Ако неко избаци вакцину у септембру, ја могу да вам… »
Ако се вакцина појави у септембру, гарантујем да је све смишљено: Дачић шокирао јавност изјавом о вакцинацији

Ако се вакцина појави у септембру, гарантујем да је све смишљено: Дачић шокирао јавност изјавом о вакцинацији

Србија данас 02.05.2020
Нисам против вакцинације, ја сам против политизације целе приче - рекао је шеф српске дипломатије. Очекује се да Скупштина Србије укине ванредно стање, али то се неће десити пре него што струка каже када је за то време, рекао је… »

Вести дана »