Povezane vesti
Miodrag Stanković: Organizovanje bakljada još jedan način zaplašivanja naroda i gušenja njegovih demokratskih sloboda
Niške vesti 02.05.2020
On navodi da je za njih ovo samo jedna igra i još jedna utakmica. Razlika je u tome što mi plaćamo karte za tu utakmicu i došli smo da navijamo i pravimo buku dok su oni ušli sa specijalnim besplatim propusnicama i sa puno zapaljivih baklji, a imaju i… »
Stanković: Organizovanje bakljada u Nišu i širom Srbije predstavlja još jedan način zaplašivanja naroda i gušenja demokratskih…
Jug press 02.05.2020
NIŠ “Organizovanje bakljada u Nišu i širom Srbije predstavlja još jedan ozbiljan način zaplašivanja naroda i gušenja njegovih demokratskih sloboda”. navodi se u današnjoj izjavi šefa odborničke grupe DS u Skupštini grada Niša Miodraga Stankovića. ” Narod… »
Vesti dana »
Mađar: „Ako me Putin bude nazvao, reći ću mu da okonča rat sa Ukrajinom“
Serbian News Media pre 3 minutajoš 39 povezanih
Američka vojska spremna da blokira iranske luke, dok Teheran preti lukama na Bliskom istoku
Serbian News Media pre 8 minutajoš 111 povezana
"Uspeli smo da izgradimo najbliže odnose mađarskog i srpskog naroda", Vučić na RTS: "Zahvalan sam Orbanu, s poštovanjem ću govoriti o gospodinu Mađaru"
Blic pre 33 minutajoš 233 povezane
AMSS: Putnički automobili na prelazima Preševo i Sremska Rača oko pola sata
Serbian News Media pre 2 satajoš 22 povezane
Obradović pričao o Realu i pomenuo Jaga: Fali nam iskustvo odigravanja velikih utakmica... Odluka o Brazilcu je u interesu kluba!
Kurir pre 8 minutajoš 26 povezanih