Повезане вести
С Мађарском постигнут договор о отварању граница, преговори са Румунијом и Бугарском
Радио 021 02.05.2020
Први потпредседник Владе Републике Србије и министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је са Мађарском постигнут договор о томе да се отвори граница за наше путнике, док се са Румунијом и Бугарском разматрају неке… »
Дачић: Договор са Мађарском за отварање границе
РТВ 02.05.2020
БЕОГРАД - Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је са Мађарском постигнут договор да се отвори граница за наше путнике, док се са Румунијом и Бугарском разматрају неке од опција по том питању. "Ми смо… »
Дачић: Договор са Мађарском за отварање границе
Спутник 02.05.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је са Мађарском постигнут договор да се отвори граница за наше путнике, док се са Румунијом и Бугарском разматрају неке од опција по том питању. „Ми смо разговарали о… »
Дачић: Постигнут договор за отварање границе са Мађарском
Нова 02.05.2020
Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је данас да је са Мађарском постигнут договор да се отвори граница за наше путнике, док се са Румунијом и Бугарском разматрају неке од опција по том питању. “Ми смо разговарали о… »
Вести дана »
Протест испред полицијске станице 29. новембар због хапшења студената
Време пре 1 сатјош 14 повезаних
Ацо је међу студентима који је добио позив за саслушање у полицији након протеста испред Ректората: "Знамо да је то застрашивање, неће нас поколебати"
Нова пре 2 сатајош 8 повезаних
Стабилна ситуација на поплављеним подручјима у Моравичком и Златиборском округу
Сербиан Невс Медиа пре 56 минутајош 31 повезана