Povezane vesti
Potresna ispovest supruge poznatog košarkaša: Pobedu nad korona virusom slavim kao drugi rođendan
Hot sport 02.05.2020
Gorana Tabak, supruga Žana čuvenog košarkaša Jugoplastike i ćerka legendarnog Rata Tvrdića, govorila je o najtežem životnom iskustvu – borbi sa korona virusom. Njena bitka je trajala više od mesec dana, a kako je sama potvrdila u nekoliko navrata život… »
Poslala sms "ne verujem da ću se iz ovog izvući živa", a: Onda... Nesvesno se javljala Kukoču u paklu korone, ortopedi joj…
Sportal blic 02.05.2020
"Nisam više mogla da izdržim. Molila sam doktore i medicinske sestre da da isključe aparate na koje sam bila priključena da bi me održavali u životu". Tim rečima je svoju dramatičnu "korona ispovest" za "Slobodnu Dalmaciju" počela 49-godišnja Gorana… »
Priča za sve koji potcenjuju koronu: Molila sam lekare da isključe aparate!
Sportski žurnal 02.05.2020
Slobodna Dalmacija je objavila razgovor sa Goranom Tabak o najtežem iskušenju sa kojim se susrela u životu - koronavirusom. Gorana Tabak (49), supruga Žana čuvenog košarkaša Jugoplastike i ćerka još čuvenijeg Rata Tvrdića, za Slobodnu Dalmaciju govorila… »
Vesti dana »

Grbović (PSG) o Vučićevom pozivu na dijalog: Upućen tako da bude odbijen
Beta pre 3 satajoš 90 povezanih

Izrael planira ofanzivu u Gazi dok UN potvrđuju glad i humanitarnu krizu u enklavi
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 65 povezanih

BLOG Protesti širom Srbije: Dva kordona čuvala RTS, policija preprečila put građanima, na ulice izašle i Nišlije, Kragujevčani…
Nova pre 43 minutajoš 16 povezanih

(Mapa) "pratite hitna upozorenja": Danas pljuskovi, grad i olujni vetar, RHMZ se oglasio rano jutros: Jako nevreme će se sručiti na ove delove Srbije!
Blic pre 19 minutajoš 71 povezana

Mađarska proziva Brisel: "Napali nas raketama, EU mora da reaguje na udar na Družbu"
B92 pre 8 minutajoš 26 povezanih