Povezane vesti
Potresna ispovest supruge poznatog košarkaša: Pobedu nad korona virusom slavim kao drugi rođendan
Hot sport 02.05.2020
Gorana Tabak, supruga Žana čuvenog košarkaša Jugoplastike i ćerka legendarnog Rata Tvrdića, govorila je o najtežem životnom iskustvu – borbi sa korona virusom. Njena bitka je trajala više od mesec dana, a kako je sama potvrdila u nekoliko navrata život… »
Poslala sms "ne verujem da ću se iz ovog izvući živa", a: Onda... Nesvesno se javljala Kukoču u paklu korone, ortopedi joj…
Sportal blic 02.05.2020
"Nisam više mogla da izdržim. Molila sam doktore i medicinske sestre da da isključe aparate na koje sam bila priključena da bi me održavali u životu". Tim rečima je svoju dramatičnu "korona ispovest" za "Slobodnu Dalmaciju" počela 49-godišnja Gorana… »
Priča za sve koji potcenjuju koronu: Molila sam lekare da isključe aparate!
Sportski žurnal 02.05.2020
Slobodna Dalmacija je objavila razgovor sa Goranom Tabak o najtežem iskušenju sa kojim se susrela u životu - koronavirusom. Gorana Tabak (49), supruga Žana čuvenog košarkaša Jugoplastike i ćerka još čuvenijeg Rata Tvrdića, za Slobodnu Dalmaciju govorila… »
Vesti dana »

Požar u Batajnici: Zapalila se garaža u blizini vrtića, vatrogasci na terenu
N1 Info pre 6 minutajoš 12 povezanih

Hitna pomoć: Bez saobraćajnih nezgoda u Beogradu, u požaru u Zemunu bez povređenih
N1 Info pre 1 satjoš 9 povezanih

RZS: Novi Zakon o statistici je pravni osnov za otvaranje Poglavlja 18
Insajder pre 26 minutajoš 1 povezana