Повезане вести

Потресна исповест супруге познатог кошаркаша: Победу над корона вирусом славим као други рођендан

Потресна исповест супруге познатог кошаркаша: Победу над корона вирусом славим као други рођендан

Хот спорт 02.05.2020
Горана Табак, супруга Жана чувеног кошаркаша Југопластике и ћерка легендарног Рата Тврдића, говорила је о најтежем животном искуству – борби са корона вирусом. Њена битка је трајала више од месец дана, а како је сама потврдила у… »
Послала смс "не верујем да ћу се из овог извући жива", а: Онда... Несвесно се јављала Кукочу у паклу короне, ортопеди јој…

Послала смс "не верујем да ћу се из овог извући жива", а: Онда... Несвесно се јављала Кукочу у паклу короне, ортопеди јој…

Спортал блиц 02.05.2020
"Нисам више могла да издржим. Молила сам докторе и медицинске сестре да да искључе апарате на које сам била прикључена да би ме одржавали у животу". Тим речима је своју драматичну "корона исповест" за "Слободну Далмацију"… »
Прича за све који потцењују корону: Молила сам лекаре да искључе апарате!

Прича за све који потцењују корону: Молила сам лекаре да искључе апарате!

Спортски журнал 02.05.2020
Слободна Далмација је објавила разговор са Гораном Табак о најтежем искушењу са којим се сусрела у животу - коронавирусом. Горана Табак (49), супруга Жана чувеног кошаркаша Југопластике и ћерка још чувенијег Рата Тврдића, за… »

Вести дана »