Повезане вести
Одобрила сам сваку лунину лаж! Користила ме, била сам слаба: Анабела признала шта је све чинила због ћерке! (видео)
Курир 02.05.2020
Анабела Атијас признала је да је одобравала лажи своје ћерке Луне Ђогани које је причала претходних дана у односу са Марком Миљковићем. Наиме, познато је да је ноћ коју је Луна провела у стану Ненада Синђелића Гастоза била… »
Анабела изнела фрапантне детаље из прошлости: "Марко ме је тукао, бацао на под и хвалио се тиме"
Блиц 02.05.2020
Анабела Атијас направила је поново пометњу у "Задрузи", када је оптужила Марка Миљковића да ју је тукао. Она је након што се Луна поново посвађала са Марком, одлучила да исприча неке ствари из прошлости. - Тукао се са мном због… »
Тукао ме, бацио на под, била сам на коленима! Анабела оптужила Марка да ју је тукао! Све признала! Шок!
Курир 02.05.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић су раскинули, а победница Задруге 2 доживела је нервни слом. Молила је на коленима да разговарају, да му каже истину о њеном односу са Ненадом Маринковићем Гастоузом, али Миљковић је био неумољив… »
Вести дана »

Синдикати културе предали Министарству финансија захтеве у вези са својим зарадама
Бета пре 4 сатијош 15 повезаних

Тешка саобраћајна несрећа у Срему: Најмање троје погинулих, 35 људи повређених
BBC News пре 46 минутајош 112 повезане

Драган Стојковић Пикси се саопштењем опростио од репрезентације
Недељник пре 41 минутајош 47 повезаних

Болтон се пред судом изјаснио да није крив: Бивши саветник Трампа пуштен уз кауцију
Телеграф пре 1 сатјош 29 повезаних