Povezane vesti
Odobrila sam svaku luninu laž! Koristila me, bila sam slaba: Anabela priznala šta je sve činila zbog ćerke! (video)
Kurir 02.05.2020
Anabela Atijas priznala je da je odobravala laži svoje ćerke Lune Đogani koje je pričala prethodnih dana u odnosu sa Markom Miljkovićem. Naime, poznato je da je noć koju je Luna provela u stanu Nenada Sinđelića Gastoza bila presudna da Miljković… »
Anabela iznela frapantne detalje iz prošlosti: "Marko me je tukao, bacao na pod i hvalio se time"
Blic 02.05.2020
Anabela Atijas napravila je ponovo pometnju u "Zadruzi", kada je optužila Marka Miljkovića da ju je tukao. Ona je nakon što se Luna ponovo posvađala sa Markom, odlučila da ispriča neke stvari iz prošlosti. - Tukao se sa mnom zbog tebe, bacao me na… »
Tukao me, bacio na pod, bila sam na kolenima! Anabela optužila Marka da ju je tukao! Sve priznala! Šok!
Kurir 02.05.2020
Luna Đogani i Marko Miljković su raskinuli, a pobednica Zadruge 2 doživela je nervni slom. Molila je na kolenima da razgovaraju, da mu kaže istinu o njenom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastouzom, ali Miljković je bio neumoljiv. Ona je, naime… »
Vesti dana »
Glumac Radoslav Milenković se obratio studentima: Nagovestili ste proleće, a u proleće vraćaju se rode
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
BIRODI: Oglašavanje SNS o izveštavanju RTS primer neukog i pretećeg sadržaja
Danas pre 6 satijoš 4 povezane
Bjelogrlić na protestu u Novom Sadu: Studenti ne oslobađaju samo Srbiju, već ceo region
Beta pre 4 satijoš 1 povezana