Povezane vesti
Miljenik zvezdaša čeka drugo dete sa srpkinjom i zgrće milione: Genijalac Vijeira bogatstvo pravi sjajnim biznisom
Sportal blic 02.05.2020
Nekadašnji napadač Crvene zvezde pored fudbala, govorio je i o tri privatna biznisa, kojima se takođe bavi. se u intervjuu koji je dao za portugalski "Mais Futbol", između ostalog prisetio perioda provedenog u srpskoj prestonici. Sadašnji napadač Žil… »
"Smešno je to kako sam došao u Zvezdu, a Lokomotiva nudila bolje uslove"
Sportske.net 02.05.2020
Zanimljiv životni put Portugalca. "Mais Futbol" je objavio priču sa Ugom Vijeirom, nekadašnjim golgeterom Crvene zvezde. On je ispričao zanimljivu priču o tome kako je završio u Srbiji. "Smešna je priča kako sam završio u Srbiji... U utakmici protiv… »
Hugo Vijeira: Kako sam završio u Srbiji? Smešna priča!
Hot sport 02.05.2020
Bivši napadač Crvene zvezde Hugo Vijeira govorio je za portugalske medije, a posebno smo izdvojili deo vezan za Srbiju i Crvenu zvezdu. Nedavno je Hugo Vijeira govorio za Instagram HotSporta, a sada je ponovo u fokusu javnosti. On je za portugalske… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak, 5. avgust: Danas oblačno, mestimično sa kišom
Beta pre 43 minutajoš 1 povezana

Dvoje mrtvih i šestoro ranjenih u masovnoj pucnjavi na afterpartiju muzičkog festivala u Los Anđelesu
Danas pre 33 minutajoš 1 povezana

Ministarstvo spoljnih poslova osudilo puštanje pesme koja veliča ustaške zločine pred Tomsponov koncert u Sinju
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

Pala litvanska vlada: Premijer Gintautas Paluckas podneo ostavku
Telegraf pre 42 minutajoš 3 povezane

(Video) Jedva hodala i držala se za ogradu Vesnu Zmijanac usnimili smo pre 3 meseca na aerodromu u Beogradu
Blic pre 2 satajoš 3 povezane