Повезане вести
Миљеник звездаша чека друго дете са српкињом и згрће милионе: Генијалац Вијеира богатство прави сјајним бизнисом
Спортал блиц 02.05.2020
Некадашњи нападач Црвене звезде поред фудбала, говорио је и о три приватна бизниса, којима се такође бави. се у интервјуу који је дао за португалски "Маис Футбол", између осталог присетио периода проведеног у српској престоници… »
"Смешно је то како сам дошао у Звезду, а Локомотива нудила боље услове"
Спортске.нет 02.05.2020
Занимљив животни пут Португалца. "Маис Футбол" је објавио причу са Угом Вијеиром, некадашњим голгетером Црвене звезде. Он је испричао занимљиву причу о томе како је завршио у Србији. "Смешна је прича како сам завршио у… »
Хуго Вијеира: Како сам завршио у Србији? Смешна прича!
Хот спорт 02.05.2020
Бивши нападач Црвене звезде Хуго Вијеира говорио је за португалске медије, а посебно смо издвојили део везан за Србију и Црвену звезду. Недавно је Хуго Вијеира говорио за Инстаграм ХотСпорта, а сада је поново у фокусу јавности… »
Вести дана »
Фон дер Лајен и Кошта после састанка с Вучићем: Желимо да видимо демократску Србију у ЕУ
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски тражи од Америке: Не вршите притисак на нас око избора, то нам сада није потребно
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане