Povezane vesti
Mračna strana surfovanja na velikim talasima - samouništenje i preživljavanje
Radio 021 02.05.2020
Mercedes Majdana je na putu samouništenja jurila sve veće i veće talase. Ovo je priča kako je preživela. „Moj muž je povikao: 'Tebe nije briga ako umreš, ako ostaviš mene i tvoju majku!' Uzvratila sam: 'Nije. Ja samo želim da živim svoje snove.'"… »
Mračna strana surfovanja na velikim talasima - samouništenje i preživljavanje
BBC News 02.05.2020
Mercedes Majdana je na putu samouništenja jurila sve veće i veće talase. Ovo je priča kako je preživela. „Moj muž je povikao: 'Tebe nije briga ako umreš, ako ostaviš mene i tvoju majku!' Uzvratila sam: 'Nije. Ja samo želim da živim svoje snove.'"… »
Vesti dana »
SRCE o incidentima u Užicu: Režim pokušava da zameni teze i krivicu prebaci na žrtve nasilja
Beta pre 3 satajoš 29 povezanih
Potonuo brod sa oko 270 ljudi kod Kirenije na severu Kipra: Najmanje 7 izgubilo život, za 24 njih se traga (video)
Euronews pre 1 satjoš 44 povezane
NATO ne vidi neposrednu pretnju od ruskog napada, ali upozorava na jačanje hibridnih aktivnosti
Politika pre 44 minutajoš 39 povezanih
Otvoreno novih 28 kilometara Dunavskog koridora; Vučić: Spajamo istok Srbije sa srcem naše zemlje, sa Beogradom i auto-putem E75
RTV pre 7 satijoš 34 povezane
Novi bilans žrtava razornih bujica u Nepalu, Kina objavila spisak država porekla nestalih u klizištima
RTS pre 2 satajoš 31 povezana