Повезане вести

Премијерка Србије: Ускоро укидање ванредног стања

Премијерка Србије: Ускоро укидање ванредног стања

Слободна Европа 03.05.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић изјавила је да ће ванредно стање, које је у Србији уведено 15. марта, бити укинуто ускоро и да ће се оно односити на поштовање препорука струке о мерама превенције против ширења епидемије… »
Брнабић: Ускоро укидање ванредног стања, али уколико се број заражених не буде смањивао, мере ће се поново увести

Брнабић: Ускоро укидање ванредног стања, али уколико се број заражених не буде смањивао, мере ће се поново увести

РТВ 03.05.2020
БЕОГРАД - Председница Владе Србије Ана Брнабић каже да је оптимиста када је реч о спречавању ширења корона вируса и нада се скором укидању ванредног стања, као што је најавио председник Александар Вучић. Она је на ТВ Прва… »
Брнабић: Ја и чланови Владе нисмо обични грађани и нећемо узети 100 евра

Брнабић: Ја и чланови Владе нисмо обични грађани и нећемо узети 100 евра

Мондо 03.05.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић и чланови њеног кабинета неће узети 100 евра које држава наменила свим пунолетним грађанима у оквиру економских мера. Председница Владе Србије Ана Брнабић и чланови њеног кабинета неће узети… »
Брнабић најавила да ћемо имати више од 100.000 тестираних, отварање граница последња мера, а ево када би могло да буде…

Брнабић најавила да ћемо имати више од 100.000 тестираних, отварање граница последња мера, а ево када би могло да буде…

Блиц 03.05.2020
У овом тренутку имамо заиста добар тренд када је реч о броју оболелих и заражених, и очигледан је тај пад, каже председница Владе Ана Брнабић. - Оно што је најважније у овом тренутку је лична одговорност како не би дошло до… »
Ана Брнабић: Укидање ванредног стања значи и престанак забране кретања; Поновно увођење рестриктивних мера ако…

Ана Брнабић: Укидање ванредног стања значи и престанак забране кретања; Поновно увођење рестриктивних мера ако…

Вечерње новости 03.05.2020
Наставиће да важе мере превенције, заштитна опрема тамо где је потребна, појачане мере опреза и превенције. То је наша нова нормалност. У овом тренутку Србија има добар тренд, "имамо два дана узастопно испод 4 одсто позитивних у… »
Брнабић: Уколико не видимо да су бројеви под контролом, поново рестриктивне мере

Брнабић: Уколико не видимо да су бројеви под контролом, поново рестриктивне мере

Вести онлине 03.05.2020
Премијерка Ана Брнабић најавила је могуће поновно увођење рестриктивних мера уколико не буду добри резултати. – У овом тренутку имамо добар број, односно проценат позитивних тестираних, очигледан је пад. Јутрос и синоћ испод два… »
Брнабић: Министри и ја нећемо узети по 100 евра, нисмо обични грађани

Брнабић: Министри и ја нећемо узети по 100 евра, нисмо обични грађани

Н1 Инфо 03.05.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић казала је да она и министри неће узети 100 евра који су обећани свим грађанима Србије. Брнабић је за телевизију Прва рекла да они "нису обични грађани", већ су ту да "обезбеде тих 100 евра… »
Брнабић: Ја и чланови владе нећемо узети 100 евра

Брнабић: Ја и чланови владе нећемо узети 100 евра

Нова 03.05.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић и чланови њеног кабинета неће узети 100 евра које држава наменила свим пунолетним грађанима у оквиру економских мера. “Ја и чланови Владе нећемо узети 100 евра. Наше је да дамо подршку и… »
Брнабић: Министри неће узети 100 евра

Брнабић: Министри неће узети 100 евра

Нови магазин 03.05.2020
Председница Владе Србије Ана Брнабић казала је данас да она и министри, неће узети 100 евра, који су обећани свим грађанима Србије. Брнабић је за телевизију Прва рекла да они "нису обични грађани", већ су ту да "обезбеде тих 100… »
Премијерка: Нико од нас неће узети 100 евра помоћи

Премијерка: Нико од нас неће узети 100 евра помоћи

Телеграф 03.05.2020
"Не бих рекла да неке земље уводе ту помоћ као популистичку меру" Говорећи о мери подршке грађанима о директном давању у износу од 100 евра, премијерка Ана Брнабић рекла је да ће та мера и те како имати ефекта на подршку… »
И по укидању ванредног стања одређене мере остају на снази

И по укидању ванредног стања одређене мере остају на снази

Нова 03.05.2020
Данас ће број тестираних грађана на коронавирус премашити 100.000, изјавила је премијерка Ана Брнабић, додајући да ће тестирање бити настављено. Када се укине ванредно стање на снази ће и даље остати превенција и појачане… »

Вести дана »