Povezane vesti

Ana Lalić: Dodeljeni su mi fizičko obezbeđenje i ‘panik taster’, nastaviću još odlučnije

Ana Lalić: Dodeljeni su mi fizičko obezbeđenje i ‘panik taster’, nastaviću još odlučnije

Danas 03.05.2020
Novinarka Ana Lalić izjavila je danas u Novom Sadu da je veoma srećna jer je dobila nagradu „Dojče velea“ za slobodu govora. Kazala je da se i ta nagrada i to što je oslobođena iz pritvora, desilo zahvaljujući solidarnosti kolega, ali je dodala… »
Ana Lalić: Imam fizičko obezbeđenje i panik taster, nastaviću još odlučnije

Ana Lalić: Imam fizičko obezbeđenje i panik taster, nastaviću još odlučnije

N1 Info 03.05.2020
Novinarka Ana Lalić izjavila je u Novom Sadu da je veoma srećna jer je dobila nagradu "Dojče velea" za slobodu govora. Kazala je da se i ta nagrada i to što je oslobođena iz pritvora, desilo zahvaljujući solidarnosti kolega, ali je dodala da je… »
Ana Lalić laureat Dojče vele nagrade za slobodu govora

Ana Lalić laureat Dojče vele nagrade za slobodu govora

Nova 03.05.2020
Novinarka portala Nova.rs Ana Lalić ovogodišnji je laureat za nagradu Deutsche Welle-a zaslobodu govora. U obrazloženju navodi se da je naša koleginica bila pritvorena zbog izveštavanja o nedostatku medicinske opreme u Kliničkom bolničkom centru… »
Dojče vele među 17 novinara nagradio i Anu Lalić za slobodu govora

Dojče vele među 17 novinara nagradio i Anu Lalić za slobodu govora

RTV 03.05.2020
NOVI SAD - Novinarka Ana Lalić, jedan je od ovogodišnjih dobitnika nagrade Dojče vele (DW) za slobodu govora, saopštio je DW, uz obrazloženju da je novinarka Ana Lalić bila pritvorena zbog izveštavanja o nedostatku medicinske opreme u Kliničkom… »
Ani Lalić nagrada za slobodu govora koju dodeljuje Dojče vele

Ani Lalić nagrada za slobodu govora koju dodeljuje Dojče vele

Novi magazin 03.05.2020
Novinarka portala Nova.rs i članica Upravnog odbora Nezavisnog društva novinara Vojvodine Ana Lalić dobitnica je ovogodišnje Nagrade za slobodu govora koju dodeljuje Dojče vele (Deutsće Welle), koja je posvećena svim hrabrim novinarima širom sveta… »
Ana Lalić dobitnica Nagrade za slobodu govora DW

N1 Info 03.05.2020
Ana Lalić, novinarka portala Nova.rs, jedna je od lauerata Nagrade za slobodu govora koju dodeljuje DW. I ostali dobitnici nagrađeni su za izveštavanje tokom pandemije koje su vlasti raznih zemalja pokušale da spreče. Vreme pandemije i vanrednog… »

Dojče vele 03.05.2020
Ana Lalić, novinarka portala nova.rs, jedna je od lauerata Nagrade za slobodu govora koju dodeljuje DW. I ostali dobitnici nagrađeni su za izveštavanje tokom pandemije koje su vlasti raznih zemalja pokušale da spreče. Vreme pandemije i vanrednog… »

Vesti dana »