Повезане вести

Ана Лалић: Додељени су ми физичко обезбеђење и ‘паник тастер’, наставићу још одлучније

Ана Лалић: Додељени су ми физичко обезбеђење и ‘паник тастер’, наставићу још одлучније

Данас 03.05.2020
Новинарка Ана Лалић изјавила је данас у Новом Саду да је веома срећна јер је добила награду „Дојче велеа“ за слободу говора. Казала је да се и та награда и то што је ослобођена из притвора, десило захваљујући солидарности… »
Ана Лалић: Имам физичко обезбеђење и паник тастер, наставићу још одлучније

Ана Лалић: Имам физичко обезбеђење и паник тастер, наставићу још одлучније

Н1 Инфо 03.05.2020
Новинарка Ана Лалић изјавила је у Новом Саду да је веома срећна јер је добила награду "Дојче велеа" за слободу говора. Казала је да се и та награда и то што је ослобођена из притвора, десило захваљујући солидарности колега, али… »
Ана Лалић лауреат Дојче веле награде за слободу говора

Ана Лалић лауреат Дојче веле награде за слободу говора

Нова 03.05.2020
Новинарка портала Нова.рс Ана Лалић овогодишњи је лауреат за награду Деутсцхе Велле-а заслободу говора. У образложењу наводи се да је наша колегиница била притворена због извештавања о недостатку медицинске опреме у Клиничком… »
Дојче веле међу 17 новинара наградио и Ану Лалић за слободу говора

Дојче веле међу 17 новинара наградио и Ану Лалић за слободу говора

РТВ 03.05.2020
НОВИ САД - Новинарка Ана Лалић, један је од овогодишњих добитника награде Дојче веле (ДВ) за слободу говора, саопштио је ДВ, уз образложењу да је новинарка Ана Лалић била притворена због извештавања о недостатку медицинске… »
Ана Лалић добитница Награде за слободу говора ДВ

Н1 Инфо 03.05.2020
Ана Лалић, новинарка портала Нова.рс, једна је од лауерата Награде за слободу говора коју додељује ДВ. И остали добитници награђени су за извештавање током пандемије које су власти разних земаља покушале да спрече. Време… »
Ани Лалић награда за слободу говора коју додељује Дојче веле

Ани Лалић награда за слободу говора коју додељује Дојче веле

Нови магазин 03.05.2020
Новинарка портала Нова.рс и чланица Управног одбора Независног друштва новинара Војводине Ана Лалић добитница је овогодишње Награде за слободу говора коју додељује Дојче веле (Деутсће Велле), која је посвећена свим храбрим… »

Дојче веле 03.05.2020
Ана Лалић, новинарка портала нова.рс, једна је од лауерата Награде за слободу говора коју додељује ДВ. И остали добитници награђени су за извештавање током пандемије које су власти разних земаља покушале да спрече. Време… »

Вести дана »