Povezane vesti

Samo jedna čovek sam organizovao i švercovao drogu vrednu 50 miliona evra

Samo jedna čovek sam organizovao i švercovao drogu vrednu 50 miliona evra

Alo 03.05.2020
Krenuo na dugu plovidbu. Na prvom ukrcaju na brod duge plovidbe, pomorac iz Bara Mladen Radulović (45) “pao” je u luci Hamburg zbog sumnje da je švercovao 500 kilograma kokaina. Pola tone droge, vredne oko 50 miliona evra je zaplenjeno na teretnom… »
Baranin sam švercovao pola tone droge vredne 50 miliona evra?! Prvi put krenuo na dugu plovidbu... Ostalo je misterija!

Baranin sam švercovao pola tone droge vredne 50 miliona evra?! Prvi put krenuo na dugu plovidbu... Ostalo je misterija!

Kurir 03.05.2020
Na prvom ukrcaju na brod duge plovidbe, pomorac iz Bara Mladen Radulović (45) “pao” je u luci Hamburg zbog sumnje da je švercovao 500 kilograma kokaina. Pola tone droge, vredne oko 50 miliona evra je zaplenjeno na teretnom brodu “Budva”, u… »
Pola tone kokaina na brodu sa crnogorskom zastavom: Detalji hapšenja na brodu "Budva" u Hamburgu

Pola tone kokaina na brodu sa crnogorskom zastavom: Detalji hapšenja na brodu "Budva" u Hamburgu

Telegraf 03.05.2020
Iz Uprave policije zvanično je saopšteno da je kokain zaplenjen na osnovu informacija crnogorske policije. Pomorac iz Bara Mladen Radulović uhapšen je u subotu ujutru u nemačkoj luci Hamburg nakon što je policija na brodu "Budva" koji je plovio pod… »

Vesti dana »