Повезане вести
Тони Надал о свом братанцу: Знам да се неће такмичити само да покаже да је ту
Моззарт спорт 03.05.2020
Стриц познатог тенисера мисли да се у Шпанцу крију још три или четири добре сезоне. Пандемија вируса корона убедљиво највише погодила је тенис, за који се не може са сигурношћу тврдити ни да ли ће бити настављен у текућој… »
Фиго: Манћини ме понижавао током целе каријере
Н1 Инфо 03.05.2020
Некадашњи репрезентативац Португалије Луиш Фиго у богатој каријери сарађивао је са бројним врхунским тренерима, али само са једним имао је проблем - Робертом Манћинијем у Интеру. "У почетку било све у реду, а онда су се односи с… »
Фигове трауме на крају каријере: Патио сам у Интеру због Манћинијевог понижавања
Вечерње новости 03.05.2020
Да те неко загрева 90 минута и да ти да играш три минута није нормално. Требало је да има више поштовања. После тога наш однос није био исти - испричао је легендарни Португалац. Легендарни португалски фудбалер Луис Фиго… »
Вести дана »

Временска прогноза Србије: повратак врућина уз локалне пљускове и упозорење на низак водостај
Наслови.аи пре 8 минутајош 33 повезане

Србија убедљиво победила Јужну Африку, Италија и Црна Гора забележиле победе на Светском првенству у ватерполу
Наслови.аи пре 7 минутајош 27 повезаних

Тепић: Болесни човек Вучић лаже да је јутрос био у Новом Саду, храбриша се вратио у Шешељев трбух
Нова пре 52 минутајош 17 повезаних

Министарство утврђује штету, приоритет људи који су остали без кућа
Став.лифе пре 7 минутајош 15 повезаних