Povezane vesti
Novi slučaj korone u Brajtonu
Mozzart sport 03.05.2020
I to uoči sutrašnjih pregovora oko nastavka Premijer lige. Loše vesti stižu iz Engleske. Dvojica igrača Brajtona su u martu i aprilu bila pozitivna na virus Korona, a Skaj Sport je ovog jutra objavio i da je treći član tog engleskog kluba zaražen… »
Bruks: Suprugu i sinu nije dozvoljeno da uđu u Srbiju
N1 Info 03.05.2020
Kapiten srpske ženske košarkaške reprezentacije Jelena Bruks se putem Fejsbuka požalila na aktuelnu situaciju u kojoj se nalazi. Njenom suprugu i sinu koji su američki državljani nije dozvoljeno da uđu u Srbiju. Srpska košarkašica Jelena Bruks je… »
Emotivni apel Jelene Bruks: Samo želim da se vratimo kući, da mojoj porodici dozvole ulaz u Srbiju!
Hot sport 03.05.2020
Kapitenka ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks sa svojim suprugom i sinom želi da se vrati u domovinu, ali ističe, da to nije moguće jer su njih dvojica američki državljani. Kragujevčanka, rođena Milovanović, udata je za bivšeg… »
Jelena Bruks zbog korone zarobljena u Mađarskoj: Dozvolite mom suprugu i sinu ulaz u Srbiju
Večernje novosti 03.05.2020
Kapitena ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks sa svojim suprugom i sinom želi da se vrati u Srbiju, ali kako kaže, to nije moguće jer su njih dvojica američki državljani. Kapitena ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena… »
Da li je ovo moguće, šta se dešava sa kapitenom ženske košarkaške reprezentacije Srbije?
Sportske.net 03.05.2020
Nadamo se da će se sve završiti najboljim mogućim ishodom. Pandemija koronavirusa zaustavila je čitav svet, a Vlada Srbije je takođe preduzela oštre mere kako bi se dalje širenje virusa zaustavilo. Ipak, one mogu da predstavljaju veliki problem, a… »
Vapaj kapitena: Molim vas, pustite me sa porodicom u Srbiju!
Nova 03.05.2020
Kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije Jelena Bruks moli da joj se pomogne kako bi sa sinom Mateom i suprugom Dejvidom mogla da se vrati u Srbiju iz Mađarske. Sjajna košarkašica je prekinutu sezonu završila u mađarskom Šopronu, a u… »
„Moja porodica i ja želimo da se vratimo kući” Jelena Bruks, kapiten košarkašica Srbije, očajna i traži pomoć…
Sportal blic 03.05.2020
Jelena Bruks, kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije, na Fejsbuju je zamolila da joj se pomogne kako bi sa sinom Mateom i suprugom Dejvidom mogla da se vrati u Srbiju iz Mađarske. Ona je prekinutu sezonu završila u mađarskom Šopronu, a u… »
Vesti dana »

Završeni razgovori delegacija SAD i Ukrajine u Rijadu: Oglasio se i Volodimir Zelenski
Telegraf pre 6 satijoš 5 povezanih

Rhmz izdao upozorenje: Večeras pljuskovi u Beogradu i širom Srbije, evo kada se očekuje prestanak padavina!
Blic pre 10 satijoš 2 povezane

Snažan zemljotres pogodio ovu zemlju: Građanima izdato hitno upozorenje, ljuljale se zgrade
Blic pre 25 minutajoš 3 povezane

Vlada Srbije uputila pismo administraciji SAD za odlaganje sankcija NIS-u
Danas pre 12 satijoš 1 povezana