Povezane vesti
Ispovest Tanje Savić: Otkrila da li je muž pretukao i zbog čega je odveo decu u Australiju
Večernje novosti 03.05.2020
Poznata pevačica Tanja Savić pred kamerama emisije ''Premijera - Vikend specijal'' progovorila je o odnosu sa suprugom Dušanom. Poznata pevačica Tanja Savić pred kamerama emisije ''Premijera - Vikend specijal'' progovorila je o odnosu sa suprugom… »
Ispovest tanje Savić prvi put posle incidenta! Evo zašto je Dušan odveo sinove u Australiju, pa progovorila o batinama
Kurir 03.05.2020
Tanja Savić, koja se trenutno nalazi kod roditelja, progovorila je o odnosu sa suprugom Dušanom koji je odveo decu u Australiju, gde će završiti školi. "Ne bih da otkrivam previše, to je moj privatan život koji želim da sačuvam. Mislim da sam tu… »
Tanja Savić otkrila zašto nije sa suprugom i decom u Australiji!
Mondo 03.05.2020
Da li je par u ljubavi ili u svađi? Evo šta je istina. Da li je par u ljubavi ili u svađi? Evo šta je istina. Pevačica Tanja Savić našla se u centru pažnje nakon što su domaći mediji preneli da je suprug Dušan fizički i psihički maltretirao… »
Vesti dana »
Trampova pobeda zvanično potvrđena na zajedničkoj sednici oba doma Kongresa SAD
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Snežna oluja paralisala Ameriku! U nekoliko država SAD zatvorene škole i vladine kancelarije, više od 200 nesreća! Totalna havarija
Kurir pre 25 minutajoš 2 povezane