Povezane vesti
Lunino rastrojstvo nije ga sprečilo: Gagi Đogani svim silama se trudi da ostane dobar sa Markom! Uvlači mu se! (video)
Kurir 03.05.2020
Gagi Đogani ne prestaje da se odvaja od Marka Miljkovića i nakon što je ovaj zadrugar ostavio njegovu ćerku Lunu. Ovog popodneva Gagi i Marko su sedeli u dvorištu, a tom prilikom skoro da nisu ni progovorili. Očigledno im je samo bitno da zajedno provode… »
Luna rešila da se uda: Moja svadba će trajati 7 dana! Marko naišao u tom trenutku, a evo kako je reagovao! (video)
Kurir 03.05.2020
Luna Đogani odlučila je da okrene novi list nakon raskida sa Markom Miljkovićem. Đoganijeva je spomenula i svoju svadbu za koju je rekla da će trajati punih sedam dana, jedini problem je što joj sada treba novi mladoženja, s obzirom na to da je izašla iz… »
Odlučila sam u zatvoru: Luna Đogani strahovala da ne izgubi Marka, a kad se to desilo promenila ploču! (video)
Kurir 03.05.2020
Zorica Marković popričala je sa Lunom Đogani i uputila joj nekoliko saveta nakon što ju je ostavio Marko Miljković. Inače, Marko je odlučio da stavi tačku na vezu sa Lunom zbog toga što ju je uhvatio u laži. "Stisini zube i nikom ne pokazuj", rekla je… »
Šta to Luna radi usred dana?! Zavukla ruke ispod jorgana, a o šok snimku ne prestaje da se priča! (video)
Kurir 03.05.2020
Luna Đogani posle burnog raskida sa Markom Miljkovićem boravila je u zatvoru, a mnoge je jedan snimak iznenadio. Naime, Luna je uhvaćena kako drži ruke ispod pokrivača i pravi grimase, pa su neki pomislili da se "pipka dole". Ipak, Đoganijeva se sudeći… »
Najviše me povredila moja gospođa: Edo varao Zilhu pred milionima, a sada se žali na nju! Ovo je razlog! (video)
Kurir 03.05.2020
Edis Edo Fetić dobio je zadatak u okviru igrice Muzičke kutije i odmah nakon čitanja istog je izašao iz Bele kuće. "Idi odmah do Džastina Bibera i požali se fanovima ko i zbog čega te je najviše povredio u Zadruzi", pročitao je Edo. "Evo ja da se požalim… »
Kad si već ušla, idemo do kraja: Posle onog što je Gagi rekao Anabeli svi počeli da ih prozivaju! Hit! (video)
Kurir 03.05.2020
Gagi Đogani dobio je zadatak da navede dve osobe koje ga najviše nerviraju i koje bi voleo da izađu iz Bele kuće. "Đedović jedna odmah. Daće Bog da odmah izađe. A druga osoba, čekaj da se neko ne naljuti", rekao je Gagi. "Navedi mene, slobodno", rekla je… »
Vesti dana »
Obračun u Skupštini zbog REM-a: Od „kriminalaca na TV-u“ do kritike RTS-a kao „najužasnijeg medija“
Nedeljnik pre 52 minutajoš 24 povezane
Magla stvara velike gužve na aerodromu „Nikola Tesla“, kamioni na granicama čekaju do sedam sati
Serbian News Media pre 57 minutajoš 18 povezanih