Повезане вести

Азмун стиже у Наполи на Мертенсово место

Азмун стиже у Наполи на Мертенсово место

Моззарт спорт 03.05.2020
Зенит тражи 15.000.000 евра. Озбиљна је прича између Наполија и Сардара Азмуна. Иако је у први мах изгледало као дизање цене за иранског фудбалера. Момак који је заблистао у дресу Зенита сада је Наполијев пик број један да… »
Савићевић: Интер боље функционише него ми! Јовића слабо знам, обећавао је пуно, не могу да судим…

Савићевић: Интер боље функционише него ми! Јовића слабо знам, обећавао је пуно, не могу да судим…

Хот спорт 03.05.2020
Легендарни фудбалер Црвене звезде и Милана Дејо Савићевић говорио о бројним темама укључујући и Луку Јовића. У интервјуу са италијанским новинаром Мауром Сумом, Савићевић је говорио о бројним темама из богате каријере. Ни време… »
Италијане је занимало шта Савићевић мисли о Јовићу: Имао је сјајану сезону у Немачкој, али ја тамо гледам само Бајерн и…

Италијане је занимало шта Савићевић мисли о Јовићу: Имао је сјајану сезону у Немачкој, али ја тамо гледам само Бајерн и…

Вечерње новости 03.05.2020
Знам га откако је имао 17 година, обећавао је, онда није прошао у Бенфики, па је био баш добар у Немачкој. Не могу да судим, каже Дејан Савићевић. Када прича Дејан Савићевић онда нема увијања, пуно филозофије и измишљања… »

Вести дана »