Povezane vesti

Azmun stiže u Napoli na Mertensovo mesto

Azmun stiže u Napoli na Mertensovo mesto

Mozzart sport 03.05.2020
Zenit traži 15.000.000 evra. Ozbiljna je priča između Napolija i Sardara Azmuna. Iako je u prvi mah izgledalo kao dizanje cene za iranskog fudbalera. Momak koji je zablistao u dresu Zenita sada je Napolijev pik broj jedan da nasledi Drisa Mertensa u… »
Savićević: Inter bolje funkcioniše nego mi! Jovića slabo znam, obećavao je puno, ne mogu da sudim…

Savićević: Inter bolje funkcioniše nego mi! Jovića slabo znam, obećavao je puno, ne mogu da sudim…

Hot sport 03.05.2020
Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Milana Dejo Savićević govorio o brojnim temama uključujući i Luku Jovića. U intervjuu sa italijanskim novinarom Maurom Sumom, Savićević je govorio o brojnim temama iz bogate karijere. Ni vreme rata koje se… »
Italijane je zanimalo šta Savićević misli o Joviću: Imao je sjajanu sezonu u Nemačkoj, ali ja tamo gledam samo Bajern i…

Italijane je zanimalo šta Savićević misli o Joviću: Imao je sjajanu sezonu u Nemačkoj, ali ja tamo gledam samo Bajern i…

Večernje novosti 03.05.2020
Znam ga otkako je imao 17 godina, obećavao je, onda nije prošao u Benfiki, pa je bio baš dobar u Nemačkoj. Ne mogu da sudim, kaže Dejan Savićević. Kada priča Dejan Savićević onda nema uvijanja, puno filozofije i izmišljanja. Genije kao i uvek… »

Vesti dana »