Повезане вести

Избори 14. или 21. јуна

Избори 14. или 21. јуна

РТВ 03.05.2020
БЕОГРАД - Избори би могли да буду 14. или 21. јуна, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да ће сутра о свему у вези избора сутра разговарати са представницима опозиције. "Од њих зависи, спреман сам да идем… »
Вучић о шерповању: Важно ми је да шерпе буду све пуније, а плате и пензије све веће

Вучић о шерповању: Важно ми је да шерпе буду све пуније, а плате и пензије све веће

Курир 03.05.2020
БЕОГРАД - Навикао сам на "шерпе", било их је и 2016, 2017. и 2018. године, рекао је вечерас председник Александар Вучић и додао да је за њега важно да су "те шепре и лонци" пуни храном, и да су плате и пензије све веће. Он је… »
Избори ће бити 14. или 21. јуна

Избори ће бити 14. или 21. јуна

Радио 021 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је гостујући на телевизији Пинк да су за одржавање избора могућа два датума: 14. или 21. јун. Како је рекао, сутра га очекује разговор са осталим странкама, те ће се знати више детаља, а… »
Вучић: Важно ми је да шерпе буду све пуније

Вучић: Важно ми је да шерпе буду све пуније

Бета 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да га нису погодили градјани који буком протестују против одлука власти, и додао да је битно "да шерпе и лонци буду што пунији храном, а плате и пензије све веће". Он је на ТВ… »
Вучић: Избори 14. или 21. јуна

Вучић: Избори 14. или 21. јуна

Нова 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да су у игри два датума за изборе - 14. и 21. јун и навео да ће о томе сутра бити речи на састанку са представницима опозиционих странака који су најавили учешће на изборима. Чим буде… »
Председник објавио када ће бити избори у Србији

Председник објавио када ће бити избори у Србији

Мондо 03.05.2020
Парламентарни избори у Србији биће одржани 14. или 21. јуна, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Парламентарни избори у Србији биће одржани 14. или 21. јуна, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Вучић је… »
Александар Вучић открио: Избори ће бити или 14. или 21. јуна

Александар Вучић открио: Избори ће бити или 14. или 21. јуна

Курир 03.05.2020
Александар Вучић најавио је вечерас да су могућа два датума за изборе у Србији. Александар Вучић најавио је вечерас да су могућа два датума за изборе у Србији. - Биће то 14. или 21. јун, зависи од консултација са странкама, -… »

Вести дана »