Повезане вести
Избори 14. или 21. јуна
РТВ 03.05.2020
БЕОГРАД - Избори би могли да буду 14. или 21. јуна, рекао је вечерас председник Србије Александар Вучић и додао да ће сутра о свему у вези избора сутра разговарати са представницима опозиције. "Од њих зависи, спреман сам да идем… »
Вучић о шерповању: Важно ми је да шерпе буду све пуније, а плате и пензије све веће
Курир 03.05.2020
БЕОГРАД - Навикао сам на "шерпе", било их је и 2016, 2017. и 2018. године, рекао је вечерас председник Александар Вучић и додао да је за њега важно да су "те шепре и лонци" пуни храном, и да су плате и пензије све веће. Он је… »
Избори ће бити 14. или 21. јуна
Радио 021 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је гостујући на телевизији Пинк да су за одржавање избора могућа два датума: 14. или 21. јун. Како је рекао, сутра га очекује разговор са осталим странкама, те ће се знати више детаља, а… »
Вучић: Важно ми је да шерпе буду све пуније
Бета 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да га нису погодили градјани који буком протестују против одлука власти, и додао да је битно "да шерпе и лонци буду што пунији храном, а плате и пензије све веће". Он је на ТВ… »
Вучић: Избори 14. или 21. јуна
Нова 03.05.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је да су у игри два датума за изборе - 14. и 21. јун и навео да ће о томе сутра бити речи на састанку са представницима опозиционих странака који су најавили учешће на изборима. Чим буде… »
Председник објавио када ће бити избори у Србији
Мондо 03.05.2020
Парламентарни избори у Србији биће одржани 14. или 21. јуна, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Парламентарни избори у Србији биће одржани 14. или 21. јуна, изјавио је председник Србије Александар Вучић. Вучић је… »
Александар Вучић открио: Избори ће бити или 14. или 21. јуна
Курир 03.05.2020
Александар Вучић најавио је вечерас да су могућа два датума за изборе у Србији. Александар Вучић најавио је вечерас да су могућа два датума за изборе у Србији. - Биће то 14. или 21. јун, зависи од консултација са странкама, -… »
Вести дана »
Објављено 35 адреса на којима Новосађани могу поднети пријаву за легализацију објеката
Радио 021 пре 32 минутајош 49 повезаних
Шта значи ако НБС буде на удару санкција: Мијушковић објашњава утицај на динар
Блиц пре 2 минутајош 27 повезаних