Повезане вести
У претходна два дана у Војводини је регистровано 47 новозаражених корона вирусом
Данас 04.05.2020
У претходна два дана у Војводини је регистровано 47 новозаражених корона вирусом. Највише нових забележено је у Новом Саду – 11 особа, у Панчеву 6, Вршцу 5 и Белој Цркви 4 нова пацијента. У осталим местима за по једна, две особе… »
Корона у Србији још активна, али све више слаби
РТВ 04.05.2020
НОВИ САД - Корона вирус је у Србији још активан, а према подацима од јуче, у Србији су потврђена 102 новооболела од корона вируса, преминула су још четири пацијента. У Клиничком центру Војводине се од ковида 19 тренутно лечи 56… »
Деветоро малишана оболелих од вируса корона на лечењу у Дечијој болници
Радио 021 04.05.2020
Више од 200 оболелих од вируса корона и даље се лечи у војвођанским болницама, а у односу на јуче, број пацијента је повећан за десет особа. У Клиничком центру Војводине тренутно су хоспитализована 53 пацијента, што је за три… »
Пораст броја оболелих од короне у војвођанским болницама
Нова 04.05.2020
Више од 200 оболелих од вируса корона и даље се лечи у болницама у Војводини, што је у односу на недељу повећање за десет особа, пренео је портал 021.рс. У Клиничком центру Војводине тренутно су хоспитализована 53 пацијента… »
Корона по градовима: Вирус још активан, у Новом Саду петоро деце позитивно на ковид 19
Блиц 03.05.2020
- Да нисмо имали полицијски час, вирус би ушао у циркулацију - поручио је вечерас епидемилог др Предраг Кон, члан Кризног штаба за борбу против ковида 19. Према његовим речима, ушли смо у мирнију фазу епидемије, али се и поред… »
У Зрењанину 25 оболелих
Данас 03.05.2020
Према последњим подацима, у Зрењанину је од коронавируса оболело 25 људи, док се 60 грађана налази у самоизолацији. Први оболели становник Зрењанина, холанђанин Рул Елфринг који руководи компанијом “Талент 4 Блиндс”, донирао… »
Вести дана »

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 минутјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана