Povezane vesti
Sunce ti, Ceca me je zvala da joj pevam! A devojčurku sa fotke folkerka je i krov nad glavom nudila: Evo ko je u pitanju
Kurir 04.05.2020
Pevačica Slađa Alegro mnoge je iznenadila kada je putem društvene mreže Instagrajm podelila fotografiju iz detinjstva. Na prvi pogled, malo ko bi znao da je to ona, a danas je svakako jedna od najprepoznatljivijih ličnosti. Slađa je, takođe, udata i… »
"Ceca Ražnatović me zvala da živim kod nje": Pevačici je dom bio uništen, a ona joj je odmah ponudila krov nad glavom, o ovim…
Blic 04.05.2020
Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj estradi, a mnogi ne znaju pojedine detalje iz njenog života pre popularnosti. Pre nego što je snimila mnoge hitove i pre nego što je šira javnost čula za nju, Slađu Alegro je kao mladu… »
Vesti dana »

"Moj potez je bio košarkaški, a Petrušev me udario": Oglasio se Portugalac posle sukoba sa našim centrom
Mondo pre 7 minutajoš 105 povezanih

Ima li logike: Posledice pokušaja Junajted grupe da ućutka N1 i za Vučićev račun uništi uspešni medijski biznis u Srbiji
Cenzolovka pre 4 satijoš 25 povezanih

Spasila bebu koju je našla pored kontenjera, Pa odlučila da je usvoji Potrešena pevačica se oglasila: "Gde će ti duša..."
Alo pre 4 satijoš 38 povezanih

Cene nafte pale pre svega zbog očekivanog smanjenja potrošnje goriva u SAD
RTV pre 2 satajoš 36 povezanih

RZS: Stopa zaposlenosti u Srbiji u drugom kvartalu 51,5 odsto, a nezaposlenosti 8,5 odsto
Beta pre 5 satijoš 47 povezanih