Povezane vesti
Sunce ti, Ceca me je zvala da joj pevam! A devojčurku sa fotke folkerka je i krov nad glavom nudila: Evo ko je u pitanju
Kurir 04.05.2020
Pevačica Slađa Alegro mnoge je iznenadila kada je putem društvene mreže Instagrajm podelila fotografiju iz detinjstva. Na prvi pogled, malo ko bi znao da je to ona, a danas je svakako jedna od najprepoznatljivijih ličnosti. Slađa je, takođe, udata i… »
"Ceca Ražnatović me zvala da živim kod nje": Pevačici je dom bio uništen, a ona joj je odmah ponudila krov nad glavom, o ovim…
Blic 04.05.2020
Pevačica Slađa Alegro važi za jedan od najboljih vokala na domaćoj estradi, a mnogi ne znaju pojedine detalje iz njenog života pre popularnosti. Pre nego što je snimila mnoge hitove i pre nego što je šira javnost čula za nju, Slađu Alegro je kao mladu… »
Vesti dana »

Dodik: Mandat mi je dao narod i on će na referendumu odlučiti o meni
RTS pre 24 minutajoš 48 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 29 povezanih

Dodik najavio raspisivanje referenduma nakon oduzimanja mandata "Prihvatanje njihove odluke je udar na Ustav RS i srpski narod! Ostajem u Srpskoj i uz narod!"
Kurir pre 14 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane