Povezane vesti
Kada mi je rekla da mi je dečko ubijen, bila mi je kriva! Anabela kroz suze iznela detalje iz prošlosti i šta je radila
Kurir 04.05.2020
Zadrugar Nikola Orozović uputio pitanje Anabeli Atijas vezano za ćerku Lunu Đogani koja je sa knedlom u grlu dala odgovor i prisetila se loših postupaka prema svojoj mami. - Nema to veze da li je porasla, imaju devojke koje porastu, ali ostanu… »
Anabela zbog ćerke u histeriji! Leti po rijaliti kući i drobi kao nikad: Sve je pare trebalo da joj potrošim?! (video)
Kurir 04.05.2020
Anabela Atijas uopšte nije krila koliko je bila besna na ćerku Lunu posle "Igre istine". I tokom igre, majka se nervirala zbog načina obraćanja, pa su nekoliko puta ulazile u sukob. Međutim, kada se sve završilo, ona je u histeriji letela s jedne… »
Vesti dana »

Studenti blokirali deo gradskog prevoza u Beogradu; GSP: Obavešten MUP
Insajder pre 30 minutajoš 42 povezane

Zatvoren najveći aerodrom u Evropi! Zbog požara nestala struja, letovi se stopiraju na 24 sata: Otkazan i let Er Srbije, počeo haos na nebu (foto, video)
Blic pre 30 minutajoš 22 povezane

Nedović objasnio zašto je propustio slavlje košarkasa Zvezde sa navijačima
Danas pre 55 minutajoš 17 povezanih

Srbija dobija 4 pojačanja za Austriju: U Beogradu pada odluka, Piksi sad može da bira
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih

Velika eksplozija u naftnom spremištu u Rusiji, masovni napad dronovima na Odesu
Al Jazeera pre 30 minutajoš 13 povezanih