Повезане вести
Македонска полиција остала само са једним хеликоптером
Нова 04.05.2020
Након данашњег удеса транспортног хеликоптера Ми-171 на аеродрому Петровац код Скопља, Министарство унутрашњих послова (МУП) Северне Македоније остало је само са једним оперативним транспортним хеликоптером тог типа, пише… »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Несрећа македонског полицијског хеликоптера Ми-171 ремонтованог у Србији – нема жртава
Танго Сикс 04.05.2020
На аеродрому Петровац код Скопља, јутрос око 11:30 часова дошло је до удеса хеликоптера Ми-171 (регистрације МАП-7711) Министарства унутрашњих послова Северне Македоније. Првобитно су из македонске Агенције за цивилно… »
Северна Македонија: Срушио се полицијски хеликоптер, једна особа повређена
Дневник 04.05.2020
СКОПЉЕ: Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17… »
Хеликоптер полиције Северне Македоније пао приликом полетања
Данас 04.05.2020
Хеликоптер полиције Северне Македоније МИ17 преврнуо се и пао данас приликом полетања на скопском аеродрому. Како је јавила Телевизија Телма, која је сајту објавила и фотографију преврнутог хеликоптера… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 2 сатајош 33 повезане
Вучић: Три могуће опције за НИС, све мора бити решено до 15. јануара, спремни смо да платимо…
Морава инфо пре 25 минутајош 26 повезаних
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 2 сатајош 34 повезане
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 46 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 4 сатијош 31 повезана

![[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Несрећа македонског полицијског хеликоптера Ми-171 ремонтованог у Србији – нема жртава](https://nstatic.net/img/logo/s/tangosix.png)