Povezane vesti
Makedonska policija ostala samo sa jednim helikopterom
Nova 04.05.2020
Nakon današnjeg udesa transportnog helikoptera Mi-171 na aerodromu Petrovac kod Skoplja, Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Severne Makedonije ostalo je samo sa jednim operativnim transportnim helikopterom tog tipa, piše portal Balkanska bezbednosna… »
[POSLEDNJA VEST] Nesreća makedonskog policijskog helikoptera Mi-171 remontovanog u Srbiji – nema žrtava
Tango Six 04.05.2020
Na aerodromu Petrovac kod Skoplja, jutros oko 11:30 časova došlo je do udesa helikoptera Mi-171 (registracije MAP-7711) Ministarstva unutrašnjih poslova Severne Makedonije. Prvobitno su iz makedonske Agencije za civilno vazduhoplovstvo za makedonske… »
Severna Makedonija: Srušio se policijski helikopter, jedna osoba povređena
Dnevnik 04.05.2020
SKOPLjE: Jedna osoba je lakše povređena nakon što se policijski helikopter danas prevrnuo i pao na međunarodnom aerodromu u Skoplju. Nesreća se dogodila oko 11.30, kada se iz helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova M-17 prevrnuo i pao prilikom… »
Helikopter policije Severne Makedonije pao prilikom poletanja
Danas 04.05.2020
Helikopter policije Severne Makedonije MI17 prevrnuo se i pao danas prilikom poletanja na skopskom aerodromu. Kako je javila Televizija Telma, koja je sajtu objavila i fotografiju prevrnutog helikoptera… »
Vesti dana »

Kremlj: Ideja da Ukrajina može da povrati teritorije je pogrešna
N1 Info pre 11 minutajoš 27 povezanih

Uživo Ukrajina gubi grad za gradom Rusi izveli masivan vazdušni napad na Harkov, snimci su jezivi
Alo pre 41 minutajoš 62 povezane

Izvršen napad na Gretinu flotilu; Brodovi zasuti šok bombama i eksplozivima? VIDEO/FOTO
B92 pre 6 satijoš 6 povezanih