Повезане вести

Македонска полиција остала само са једним хеликоптером

Македонска полиција остала само са једним хеликоптером

Нова 04.05.2020
Након данашњег удеса транспортног хеликоптера Ми-171 на аеродрому Петровац код Скопља, Министарство унутрашњих послова (МУП) Северне Македоније остало је само са једним оперативним транспортним хеликоптером тог типа, пише… »
[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Несрећа македонског полицијског хеликоптера Ми-171 ремонтованог у Србији – нема жртава

[ПОСЛЕДЊА ВЕСТ] Несрећа македонског полицијског хеликоптера Ми-171 ремонтованог у Србији – нема жртава

Танго Сикс 04.05.2020
На аеродрому Петровац код Скопља, јутрос око 11:30 часова дошло је до удеса хеликоптера Ми-171 (регистрације МАП-7711) Министарства унутрашњих послова Северне Македоније. Првобитно су из македонске Агенције за цивилно… »
Северна Македонија: Срушио се полицијски хеликоптер, једна особа повређена

Северна Македонија: Срушио се полицијски хеликоптер, једна особа повређена

Дневник 04.05.2020
СКОПЉЕ: Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17… »
Хеликоптер полиције Северне Македоније пао приликом полетања

Хеликоптер полиције Северне Македоније пао приликом полетања

Данас 04.05.2020
Хеликоптер полиције Северне Македоније МИ17 преврнуо се и пао данас приликом полетања на скопском аеродрому. Како је јавила Телевизија Телма, која је сајту објавила и фотографију преврнутог хеликоптера… »

Вести дана »