Povezane vesti
Video: Srušio se policijski helikopter u Skoplju
Al Jazeera 04.05.2020
Nesreća se dogodila pri polijetanju, prema navodima medija, vjerovatno zbog jakog vjetra; povrijeđen član posade. Jedna je osoba lakše ozlijeđena nakon što se policijski helikopter prevrnuo i pao u ponedjeljak u međunarodnoj zračnoj luci u glavnom… »
Makedonska policija spala na svega jedan Mi-17: Drugu letelicu uništio vetar na aerodromu Petrovac! (video)
Kurir 04.05.2020
Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Severne Makedonije ostalo je bez jednog od dva Mi-171 (MAP-7711) u udesu 4. maja u oko 11 časova i 30 minuta na aerodromu Petrovac. Prema zvaničnom izveštaju najverovatnije vetar je prevrnuo helikopter koji je… »
Srušio se helikopter na skopskom aerodromu
RTV 04.05.2020
SKOPLJE - Jedna osoba je lakše povređena nakon što se policijski helikopter danas prevrnuo i pao na međunarodnom aerodromu u Skoplju. Nesreća se dogodila oko 11.30, kada se iz helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova M-17 prevrnuo i pao prilikom… »
Pao policijski helikopter u Skoplju, povređena jedna osoba
N1 Info 04.05.2020
Helikopter policije Severne Makedonije MI-17 prevrnuo se i pao prilikom poletanja na skopskom aerodromu. Kako je javila Televizija Telma, koja je objavila i fotografiju prevrnutog helikoptera, povređen je jedan od pet članova posade. Iz Ministarstva… »
Nesreća se desila pri poletanju, jedna osoba povređena! (video)
Alo 04.05.2020
Jedna osoba je lakše povređena nakon što se policijski helikopter danas prevrnuo i pao na međunarodnom aerodromu u Skoplju. Nesreća se dogodila oko 11.30, kada se iz helikopter Ministarstva unutrašnjih poslova M-17 prevrnuo i pao prilikom poletanja… »
Vesti dana »
Rhmz popalio alarme: Srbija okovana ledom, u ovom gradu izmereno -20
Mondo pre 2 satajoš 13 povezanih
Kakva bruka! Jokić mu servirao sve na tacni, a Vestbruk upisao promašaj godine (video)
Večernje novosti pre 1 satjoš 14 povezanih
Vlada formirala timove za ključne pregovore o gasnom aranžmanu s Rusijom i sudbini NIS-a
Telegraf pre 22 minutajoš 6 povezanih