Повезане вести

Видео: Срушио се полицијски хеликоптер у Скопљу

Видео: Срушио се полицијски хеликоптер у Скопљу

Ал Јазеера 04.05.2020
Несрећа се догодила при полијетању, према наводима медија, вјероватно због јаког вјетра; повријеђен члан посаде. Једна је особа лакше озлијеђена након што се полицијски хеликоптер преврнуо и пао у понедјељак у међународној… »
Македонска полиција спала на свега један Ми-17: Другу летелицу уништио ветар на аеродрому Петровац! (видео)

Македонска полиција спала на свега један Ми-17: Другу летелицу уништио ветар на аеродрому Петровац! (видео)

Курир 04.05.2020
Министарство унутрашњих послова (МУП) Северне Македоније остало је без једног од два Ми-171 (МАП-7711) у удесу 4. маја у око 11 часова и 30 минута на аеродрому Петровац. Према званичном извештају највероватније ветар је преврнуо… »
Срушио се хеликоптер на скопском аеродрому

Срушио се хеликоптер на скопском аеродрому

РТВ 04.05.2020
СКОПЉЕ - Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17… »
Пао полицијски хеликоптер у Скопљу, повређена једна особа

Пао полицијски хеликоптер у Скопљу, повређена једна особа

Н1 Инфо 04.05.2020
Хеликоптер полиције Северне Македоније МИ-17 преврнуо се и пао приликом полетања на скопском аеродрому. Како је јавила Телевизија Телма, која је објавила и фотографију преврнутог хеликоптера, повређен је један од пет чланова… »
Несрећа се десила при полетању, једна особа повређена! (видео)

Несрећа се десила при полетању, једна особа повређена! (видео)

Ало 04.05.2020
Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17 преврнуо и пао… »

Вести дана »