Повезане вести
Видео: Срушио се полицијски хеликоптер у Скопљу
Ал Јазеера 04.05.2020
Несрећа се догодила при полијетању, према наводима медија, вјероватно због јаког вјетра; повријеђен члан посаде. Једна је особа лакше озлијеђена након што се полицијски хеликоптер преврнуо и пао у понедјељак у међународној… »
Македонска полиција спала на свега један Ми-17: Другу летелицу уништио ветар на аеродрому Петровац! (видео)
Курир 04.05.2020
Министарство унутрашњих послова (МУП) Северне Македоније остало је без једног од два Ми-171 (МАП-7711) у удесу 4. маја у око 11 часова и 30 минута на аеродрому Петровац. Према званичном извештају највероватније ветар је преврнуо… »
Срушио се хеликоптер на скопском аеродрому
РТВ 04.05.2020
СКОПЉЕ - Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17… »
Пао полицијски хеликоптер у Скопљу, повређена једна особа
Н1 Инфо 04.05.2020
Хеликоптер полиције Северне Македоније МИ-17 преврнуо се и пао приликом полетања на скопском аеродрому. Како је јавила Телевизија Телма, која је објавила и фотографију преврнутог хеликоптера, повређен је један од пет чланова… »
Несрећа се десила при полетању, једна особа повређена! (видео)
Ало 04.05.2020
Једна особа је лакше повређена након што се полицијски хеликоптер данас преврнуо и пао на међународном аеродрому у Скопљу. Несрећа се догодила око 11.30, када се из хеликоптер Министарства унутрашњих послова М-17 преврнуо и пао… »
Вести дана »

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 20 минутајош 25 повезаних

Отац Павла Цицварића: Безбедносна процена – иза Вучинићевих речи озбиљна претња
Нова пре 3 сатајош 66 повезаних

Скупови подршке за приведеног студента Богдана Јовичића у више градова у Србији
BBC News пре 35 минутајош 78 повезаних

ВИДЕО - Шта се десило са Бразилцима против Србије? Били су огромни фаворити, али Резенде није био у стању да води меч
Спортске.нет пре 3 сатајош 61 повезана