Povezane vesti
KON: Stariji od 65 godina lično će morati da procenjuju koliki je rizik izlaska iz kuće
Moj Novi Sad 04.05.2020
"Nakon ukidanja vanrednog stanja, zamisao je da stariji od 65 godina sami procenjuju rizik na osnovu podataka o epidemiološkoj situaciji koji će i dalje redovno biti dostupni". To je za Nova.rs izjavio član Kriznog štaba za suzbijaje korona virusa dr… »
Evo šta nas čeka po ukidanju vanrednog stanja! Kon: Stariji od 65 godina mogu napolje na svoj rizik, karantin ostaje
Kurir 04.05.2020
BEOGRAD - Nakon ukidanja vanrednog stanja, zamisao je da stariji od 65 godina sami procenjuju rizik na osnovu podataka o epidemiološkoj situaciji, koji će i dalje redovno biti dostupni, izjavio je član republičkog Kriznog štaba za suzbijaje epidemije… »
Nakon ukidanja vanrednog stanja, Kon otkrio koja mera sigurno ostaje
Mondo 04.05.2020
Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je da nakon ukidanja vanrednog stanja, ostaje mera karantina pri ulasku u Srbiju. Epidemiolog dr Predrag Kon izjavio je da nakon ukidanja vanrednog stanja, ostaje mera karantina pri ulasku u Srbiju. Kon je istakao da… »
Vesti dana »
Dan žalosti u Republici Srpskoj i Distriktu Brčko zbog nesreće u Novom Sadu
Politika pre 1 satjoš 176 povezanih
Inženjer koji je radio na rekonstrukciji stanice u Novom Sadu: „Vesić ne govori istinu, na nadstrešnici je rađeno“
Nova pre 3 satajoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Nadstrešnica bila predmet radova, počinju saslušanja „od vrha“, zakazan skup ispred stanice (BLOG)
Novi magazin pre 38 minutajoš 96 povezanih