Povezane vesti
Varao je u rijalitiju, imao intimne odnose pred milionima! Edis ne prestaje da šokira: Lagao sam Zilhu da je zaštitim
Kurir 04.05.2020
Edis Fetić priznao da je više lagao Zilhu Karašik, a sve samo da bi je zaštitio. Marko Miljković odlučio je da pitanje u ,,Igri istine" prosledi Edisu Fetiću, a radilo se o odnosu sa suprugom Zilhom i ljubavnicom Draganom MItar. "Sa kojom si muljao više… »
Suprugu prevario u rijalitiju, imao intimne odnose pred milionima, sad nastavlja da šokira: "Lagao sam da je zaštitim"
Blic 04.05.2020
Novopazarac Edis Edo Fetić u rijalitiju "Zadruga" prevario je suprugu pred milionima sa bivšom modelsicom Draganom Mitar, imao je intimne odnose sa njom pred kamerama, a čini se kako se bliži kraj rijalitija da se sve više kaje zbog nevere i svojih… »
Vesti dana »

Vozač autobusa hteo da izbegne ženu koja je pretrčavala ulicu, pa pokosio devojčicu (15): Stradala na licu mesta
Mondo pre 9 minutajoš 53 povezane

Advokat Olenik: „Moj klijent nije napao policiju, već je branio studente od državnog terorizma“
Nova pre 2 satajoš 28 povezanih

Oko 20.000 proizvoda jeftinije od 1. septembra – na spisku i jaja, kafa, voće, povrće, ulje, brašno i pelene
Južne vesti pre 1 satjoš 45 povezanih

Kreni-promeni o snimku razgovora direktora UG i Vladimira Lučića: Što je vlast slabija i izolovanija, to su pritisci na slobodne medije brutalniji
Nova pre 10 minutajoš 49 povezanih

Jedan od najsmrtonosnijih ruskih udara na Kijev od početka rata
BBC News pre 5 minutajoš 52 povezane