Повезане вести

Вучић има поруку за оне који лупају у шерпе и пале бакље! (видео)

Вучић има поруку за оне који лупају у шерпе и пале бакље! (видео)

Мондо 04.05.2020
Председник Србије Александар Вучић говорио је вечерас о политичким противницима, о лупању у шерпе опозиције, али и о паљењу бакљи и акцији оних других. Има поруку за њих... Председник Србије Александар Вучић говорио је… »
Вучић: Поносан сам што ни ја ни моји сарадници због политике нисмо помињали ничију децу

Вучић: Поносан сам што ни ја ни моји сарадници због политике нисмо помињали ничију децу

Курир 04.05.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић ни данас није желео да одговара на питања у вези са представницима опозиције и подсетио да то није чинио ни претходних 50 дана трајања ванредног стања, али је приметио да је једна… »
Вучић: Нико није дирао Ђиласову децу, нападали су моју

Вучић: Нико није дирао Ђиласову децу, нападали су моју

Нова 04.05.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да није чуо за напад на породицу Драгана Ђиласа. Он је одговарајући на питања Нова.рс рекао да је некоме било потребно да направи тај случај, те да је поносан на чињеницу да нико из… »
Вучић: Само пет-шест одсто људи лупа у шерпе и пали бакље, нисам чуо да је неко поменуо ђиласову децу

Вучић: Само пет-шест одсто људи лупа у шерпе и пали бакље, нисам чуо да је неко поменуо ђиласову децу

Блиц 04.05.2020
"Укупно пет или шест одсто људи лупа у шерпе и пали бакље. Заправо, није ни три, свеукупно са обе стране. Највећи број људи жели да имају миран живот и ништа више. Ако не могу да апелујем на ове друге, замолићу оне који су… »
Вучић о нападима политичара: Мојој ћерки су претили силовањем, сину желели да добије рак, а ко је споменуо Ђиласову децу?…

Вучић о нападима политичара: Мојој ћерки су претили силовањем, сину желели да добије рак, а ко је споменуо Ђиласову децу?…

Вечерње новости 04.05.2020
- Рекао сам док траје ванредно стање да нећу да изговарам имена политичких противника, 50 дана то нисам урадио, нећу ни данас иако сам и ја и моја породица мета најтежих увреда - истакао је председник. Председник Србије… »

Вести дана »