Povezane vesti
Iz Pirota četiri puta dnevno do Niša i jednom do Beograda
Jugmedia 04.05.2020
Posle više od mesec dana ponovo saobraćaju autobusi na međugradskim linijama, a sa Autobuske stanice Pirot danas je bilo šesnaest polazaka ka drugim gradovima. Prevoznik ‘’Jeremić prevoz’’ ima po četiri polaska dnevno do Niša, Dimitrovgrada… »
Pokrenut železnički saobraćaj, na niškoj stanici malo putnika
Južne vesti 04.05.2020
Nakon više od 40 dana startovao je ponovo železnički saobraćaj, a jutros su iz Niša krenuli putnički vozovi ka Leskovcu, Preševu, Merdaru i Dimitrovgradu, dok će linija za Beograd biti uspostavljena od sutra. U niškoj železničkoj stanici kažu… »
Vesti dana »
Građani u Novom Sadu odaju poštu stradalima, blokiran saobraćaj kod Železničke stanice (FOTO)
Danas pre 55 minutajoš 176 povezanih
Inženjer geologije upozoravao na nadstrešnicu: Insistirao sam da se uradi reparacija, niko nije reagovao
Euronews pre 1 satjoš 13 povezanih
Učiteljica nastradalog na Železničkoj: Tužna sam i pretužna, poginuo je moj učenik sa dve unučice
Radio 021 pre 1 satjoš 162 povezane
Žena je kroz staklo videla kako nadstrešnica pada na njeno dete: Svedok nesreće u Novom Sadu otkrio strašne scene
Mondo pre 2 satajoš 96 povezanih
Doktorka Turkulov: Troje povređenih životno ugroženi; Građani Novog Sada se okupili u blizini mesta nesreće
Insajder pre 1 satjoš 86 povezanih