Povezane vesti

Penzionisala sam se jer sam se plašila za sebe: Šarapova iznela veliko priznanje i Novaku vratila bolnu uspomenu: Tada sam te…

Penzionisala sam se jer sam se plašila za sebe: Šarapova iznela veliko priznanje i Novaku vratila bolnu uspomenu: Tada sam te…

Sportal blic 05.05.2020
Novak Đoković sve češće koristi priliku da se putem Instagram "lajva" obrati svojim navijačima na društvenim mrežama, a neretko to čini sa gostima. Ovoga puta sagovornica mu je jedna od najboljih ruskih teniserki ikada i jedna od najboljih… »
Ovo će biti najgledaniji Novakov "lajv"! Đoković i Šarapova zajedno - prava poslastica, a moći će i na srpskom

Ovo će biti najgledaniji Novakov "lajv"! Đoković i Šarapova zajedno - prava poslastica, a moći će i na srpskom

Sportal blic 04.05.2020
Najbolji svetski teniser tokom trajanja karantina u doba pandemije virusa korona aktivan je na društvenim mrežama. Pratiocima na društvenim mrežama posebno su interesantni "lajvovi" razgovori na Instagramu, s gostima iz sveta sporta, ali i mnogih… »
Ovako je to u novakovoj kući: - ne gleda se TV! Đoković otkrio tajnu: Vesti mrače i uvek stignu do nas, kako da se izborimo…

Ovako je to u novakovoj kući: - ne gleda se TV! Đoković otkrio tajnu: Vesti mrače i uvek stignu do nas, kako da se izborimo…

Sportal blic 04.05.2020
Novak Đoković je putem društvenih mreža poručio kako sve češće pokušava da izbegne informacije i vesti ali da one dolaze do njega, kao i da nalaze put da "mrače". je tokom izolacije zbog pandemije korona virusa dosta vremena posvetio porodici… »

Vesti dana »