Повезане вести

Пензионисала сам се јер сам се плашила за себе: Шарапова изнела велико признање и Новаку вратила болну успомену: Тада сам те…

Пензионисала сам се јер сам се плашила за себе: Шарапова изнела велико признање и Новаку вратила болну успомену: Тада сам те…

Спортал блиц 05.05.2020
Новак Ђоковић све чешће користи прилику да се путем Инстаграм "лајва" обрати својим навијачима на друштвеним мрежама, а неретко то чини са гостима. Овога пута саговорница му је једна од најбољих руских тенисерки икада и једна од… »
Ово ће бити најгледанији Новаков "лајв"! Ђоковић и Шарапова заједно - права посластица, а моћи ће и на српском

Ово ће бити најгледанији Новаков "лајв"! Ђоковић и Шарапова заједно - права посластица, а моћи ће и на српском

Спортал блиц 04.05.2020
Најбољи светски тенисер током трајања карантина у доба пандемије вируса корона активан је на друштвеним мрежама. Пратиоцима на друштвеним мрежама посебно су интересантни "лајвови" разговори на Инстаграму, с гостима из света… »
Овако је то у новаковој кући: - не гледа се ТВ! Ђоковић открио тајну: Вести мраче и увек стигну до нас, како да се изборимо…

Овако је то у новаковој кући: - не гледа се ТВ! Ђоковић открио тајну: Вести мраче и увек стигну до нас, како да се изборимо…

Спортал блиц 04.05.2020
Новак Ђоковић је путем друштвених мрежа поручио како све чешће покушава да избегне информације и вести али да оне долазе до њега, као и да налазе пут да "мраче". је током изолације због пандемије корона вируса доста времена… »

Вести дана »