Повезане вести

Рафаел Надал: Новак ће морати да се вакцинише!

Рафаел Надал: Новак ће морати да се вакцинише!

Хот спорт 05.05.2020
Рафаел Надал ударио је на Новака Ђоковића због изказаног личног мишљења око вакцине за ЦОВИД-19 када је буду направили. Србин је тада поручио да није сигуран хоће ли се вакцинисати. Тада је уследио напад епидемиолога шитом… »
Рафа: Новак ће морати да се вакцинише, као и сви остали

Рафа: Новак ће морати да се вакцинише, као и сви остали

Н1 Инфо 05.05.2020
Шпански тенисер Рафаел Надал сматра да ће Новак Ђоковић морати да пристане на вакцинацију уколико то буде услов за учешће на турнирима. Тениска сезона тренутно је суспендована због пандемије коронавируса. Ђоковић је изјавио да… »
"Ђоковић ће морати да се вакцинише": Рафа разговарао са Билом Гејтсом, све је било тајна, а онда га разоткрио стриц!

"Ђоковић ће морати да се вакцинише": Рафа разговарао са Билом Гејтсом, све је било тајна, а онда га разоткрио стриц!

Спортал блиц 05.05.2020
Рафаел Надал нема дилему. Уколико се деси да кровне организације белог спорта одлуче да је вакцина потребна како би се наставило нормално такмичење на Туру, онда ће сви бити у обавези то да ураде. Укључујући и првог на свету, … »
Надал: Ако нас натерају мораћемо да се вакцинишемо и Ђоковић и ја

Надал: Ако нас натерају мораћемо да се вакцинишемо и Ђоковић и ја

Спортски журнал 05.05.2020
„Ако нас АТП или ИТФ натерају да се вакцинишемо да би наставили да играмо тенис, онда ћемо морати то да урадимо. То ће бити као што имамо ограничења у узимању лекова како не би дошло до допинга. То је само придржавање… »
Надал: Ако је услов, мораћемо да се вакцинишемо и Новак и ја

Надал: Ако је услов, мораћемо да се вакцинишемо и Новак и ја

Нова 05.05.2020
Да ли ће вакцинисање против коронавируса бити нужно за наставак каријера најбољих тенисера? Рафаел Надал верује да ће они бити приморани то да ураде. Полемику о целом случају је покренуо Новак Ђоковић, износећи став да је… »

Вести дана »