Повезане вести
Коњевић после журке: Опростите, ја сам певач, не политичар
Нова 05.05.2020
Упркос прописаним заштитним мерама због пандемије коронавируса, у Сарајеву је синоћ одржана приватна забава на којој су се нашли познати певачи, међу којима су били и Хари Мата Хари, Халид Бешлић, Шериф Коњевић, Слађана Мандић… »
Певачи кажњени због лумповања током забране: Хари Мата Хари је био један од њих: "Спреман сам да сносим последице"
Блиц 05.05.2020
У Сарајеву је синоћ, упркос прописаним мерама, одржана приватна забава на којој су се нашли многи познати певачи, а међу бројним певачима био је и певач Хари Мата Хари који се одмах огласио. "Дошао сам само у најбољој намери да… »
Хари је био на слављу у Сарајеву, а САД се огласио: Спреман сам да сносим последице! Дошао сам само због овог!
Курир 05.05.2020
Након синоћне корона-забаве у Сарајеву, огласио се Хари Мата Хари, који је био међу гостима на прослави рођендана доктора Јусуфа Шабановића. Упркос апелима власти БиХ да се и даље води рачуна иако су одређене мере попустиле, на… »
На "корона-дернеку" у Сарајеву - министар, Шериф, Хари и Халид
РТС 05.05.2020
Упркос томе што су власти у БиХ, тек почеле с попуштањем мера против ширења коронавируса, чини се да неки не маре за то. На једној забави у Сарајеву, са познатим музичким звездама, нашао се и министар Сташа Кошарац. "Прибијени… »
Халид, Слађана и остали певачи лумповали упркос забрани: Снимци шокирали регион, полиција прекинула журку, сви кажњени
Блиц 05.05.2020
Упркос прописаним мерама, у Сарајеву је синоћ одржана приватна забава на којој су се нашли многи познати певачи. Како пише Кликс.ба, на поменутој журки било је око 20 људи, међу којима су били певачи Халид Бешлић, Шериф Коњевић… »
Вести дана »
Завршена расправа о кандидатима за Савет РЕМ-а, гласање у 15 часова
Нова пре 54 минутајош 38 повезаних
Сутра мраз, током дана претежно сунчано, у Београду магла већи део дана
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 25 повезаних
Ухапшена тројица Новосађана: Двојица су трећем продала дрогу на улици
Мој Нови Сад пре 1 сатјош 20 повезаних
Министар Братина: Медији који прекогранично емитују програм не треба да постоје у нашем етру
Радио сто плус пре 2 сатајош 18 повезаних