Повезане вести

Шеф Опште хирургије КЦУС-а разријешен дужности након забаве у Сарајеву

Шеф Опште хирургије КЦУС-а разријешен дужности након забаве у Сарајеву

Слободна Европа 05.05.2020
Доктор Јусуф Шабановић разријешен је дужности шефа Опште и абдоминалне хирургије Клиничког центра Универзитета у Сарајеву (КЦУС), због "непоштивања прописаних мјера и опасности за упосленике и болеснике КЦУС-а". То је саопштено… »
Смењен хирург који је организовао "корона-дернек" у Сарајеву

Смењен хирург који је организовао "корона-дернек" у Сарајеву

РТС 05.05.2020
Хирург Јусуф Шабановић, који је поводом свог рођендана синоћ организовао забаву у једном сарајевском ресторану, разрешен је дужности шефе Клинике за општу и абдоминалну хирургију Клиничког центра Универзитета у Сарајеву. Упркос… »
Хари Мата Хари после журке: Спреман сам да сносим последице

Хари Мата Хари после журке: Спреман сам да сносим последице

Нова 05.05.2020
Упркос прописаним заштитним мерама због пандемије коронавируса, у Сарајеву је синоћ одржана приватна забава на којој су се нашли познати певачи, међу којима су били и Хари Мата Хари, Халид Бешлић, Шериф Коњевић, Слађана Мандић… »
Срамота ме је! Огласио се Шериф Коњевић након снимка са журке у Сарајеву: Ево зашто је присуствовао забави!

Срамота ме је! Огласио се Шериф Коњевић након снимка са журке у Сарајеву: Ево зашто је присуствовао забави!

Курир 05.05.2020
Након журке која је, упркос прописаним мерама одржана у Сарајеву, огласио се певач Шериф Коњевић који се нашао међу певачима који су присуствовали забави. Око 20 људи, међу којима су били и певачи Халид Бешлић, Шериф Коњевић… »
Угледни хирург разрешен дужности после "корона журке"

Угледни хирург разрешен дужности после "корона журке"

Мондо 05.05.2020
О овом случају бруји цела Босна и друштвене мреже у региону. О овом случају бруји цела Босна и друштвене мреже у региону. Хирург Јусуф Шабановић који је синоћ организовао забаву поводом свог рођендана у једном сарајевском… »
Шеф клинике сарајевског клиничког центра смењен због журке у ресторану

Шеф клинике сарајевског клиничког центра смењен због журке у ресторану

Радио 021 05.05.2020
Хирург Јусуф Шабановић који је организовао забаву поводом свог рођендана у једном сарајевском ресторану и тако прекршио све наредбе и препоруке у циљу сузбијања вируса корона јутрос је разрешен дужности шефа Клинике за општу и… »
Снимци корона-журке шокирали регион, министар главна звезда

Снимци корона-журке шокирали регион, министар главна звезда

Нова 05.05.2020
Упркос мерама забране, уведеним због епидемије коронавируса, у Сарајеву је синоћ одржана приватна забава на којој је било око 20 људи. Да ствар буде гора, међу њима су биле и познате личности, као и министар трговине и… »

Вести дана »