Povezane vesti
Završena divna vaterpolo priča: Osam titula za devet sezona – vreme je za Barselonetu
Mozzart sport 05.05.2020
Filip Filipović otišao iz Pro Reka, Dušan Mandić ostao u Đenovi. Era za pamćenje je završena. Filip Filipović je napustio Pro Reko. Prosavljeni srpski vaterpolista razišao se sa najuspešnijim italijanskim klubom posle bezmalo decenijske ljubavi… »
"Čović je želeo, ali je on rekao: - ne" Marko Simonović otkrio zbog koga se nije vratio u Zvezdu, već otišao u Cedevitu!
Sportal blic 05.05.2020
Malo je falilo da reprezentativac Srbije Marko Simonović po treći put u karijeri obuče crveno-beli dres, a sada je poznato i zbog čega nije do toga došlo. je imao želju da se vrati na Mali Kalemegdan, ista situacija bila je i s prvim čovekom kluba… »
„Sve sam dogovorio sa Čovićem, ali Tomić se usprotivio mom dolasku“
Vesti online 05.05.2020
Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, Marko Simonović, bio je na korak od povratka među crveno-bele, ali se jedan čovek usprotivio i dogovor je propao. Umesto toga usledio je transfer u Ljubljanu, pa zatim u Unikahu u kojoj je i sada i čeka da se… »
Marko Simonović: Samo zbog njega se nisam vratio u Zvezdu!
Mondo 05.05.2020
"Mi smo profesionalci, svesni smo da te neki trener voli, a neki ne, i moramo da idemo dalje", naveo je nekadašnji košarkaš Zvezde Marko Simonović. "Mi smo profesionalci, svesni smo da te neki trener voli, a neki ne, i moramo da idemo dalje", naveo je… »
Simonović otkrio zašto nije došao u Zvezdu: Imao sam sve dogovoreno sa Čovićem, ali me trener nije hteo
Večernje novosti 05.05.2020
Mišljenja sam da ne treba proglasiti šampiona ako se ne nastavi sezona u ABA ligi, kaže igrač Unikahe. Srpski internacionalac Marko Simonović otkrio je za "Sportklub" da je želeo da se vrati u Crvenu zvezdu na početku prošle sezone, ali da ga u… »
Marko Simonović: Bio sam na korak do povratka u Zvezdu, evo ko je blokirao dolazak…
Hot sport 05.05.2020
Košarkaš Unikahe Marko Simonović govorio je danas o blokiiranom povratku u Crvenu zvezdu, posle kog je otišao u Cedevitu Olimpiju. Marko Simonović je prošlog leta napustio Zenit iz Sankt Peterburga i želeo je da se vrati u Crvenu zvezdu. Na… »
Otkriveno, miniran dogovor sa Čovićem, evo ko je sprečio transfer u Zvezdu!
Sportske.net 05.05.2020
Sve je bilo završeno, ali usledio je neočekivani obrt. Bivši košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović je u dva navrata tokom karijere nosio dres beogradskih crveno-belih. Najpre od 2012. do 2014. godine, posle čega je usledila sezona u francuskom… »
Vesti dana »
Policija u Novom Sadu zatekla telo žene: Uhapšen muškarac (47) osumnjičen da je ubio majku
Euronews pre 4 satijoš 37 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 2 satajoš 29 povezanih
Rat će se „završiti brže” sa Trampom kao predsednikom, kaže Zelenski
BBC News pre 6 satijoš 28 povezanih
U Novom Sadu sutra novi protest: Blokada raskrsnice kod Železničke stanice punih šest sati
Nova pre 5 satijoš 20 povezanih
Sve se isplatilo: Aleksa Terzić o prvencu u dresu reprezentacije Srbije
Večernje novosti pre 4 satijoš 25 povezanih