Повезане вести

Завршена дивна ватерполо прича: Осам титула за девет сезона – време је за Барселонету

Завршена дивна ватерполо прича: Осам титула за девет сезона – време је за Барселонету

Моззарт спорт 05.05.2020
Филип Филиповић отишао из Про Река, Душан Мандић остао у Ђенови. Ера за памћење је завршена. Филип Филиповић је напустио Про Реко. Просављени српски ватерполиста разишао се са најуспешнијим италијанским клубом после безмало… »
"Човић је желео, али је он рекао: - не" Марко Симоновић открио због кога се није вратио у Звезду, већ отишао у Цедевиту!

"Човић је желео, али је он рекао: - не" Марко Симоновић открио због кога се није вратио у Звезду, већ отишао у Цедевиту!

Спортал блиц 05.05.2020
Мало је фалило да репрезентативац Србије Марко Симоновић по трећи пут у каријери обуче црвено-бели дрес, а сада је познато и због чега није до тога дошло. је имао жељу да се врати на Мали Калемегдан, иста ситуација била је и с… »
„Све сам договорио са Човићем, али Томић се успротивио мом доласку“

„Све сам договорио са Човићем, али Томић се успротивио мом доласку“

Вести онлине 05.05.2020
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, Марко Симоновић, био је на корак од повратка међу црвено-беле, али се један човек успротивио и договор је пропао. Уместо тога уследио је трансфер у Љубљану, па затим у Уникаху у којој је и… »
Марко Симоновић: Само због њега се нисам вратио у Звезду!

Марко Симоновић: Само због њега се нисам вратио у Звезду!

Мондо 05.05.2020
"Ми смо професионалци, свесни смо да те неки тренер воли, а неки не, и морамо да идемо даље", навео је некадашњи кошаркаш Звезде Марко Симоновић. "Ми смо професионалци, свесни смо да те неки тренер воли, а неки не, и морамо да… »
Симоновић открио зашто није дошао у Звезду: Имао сам све договорено са Човићем, али ме тренер није хтео

Симоновић открио зашто није дошао у Звезду: Имао сам све договорено са Човићем, али ме тренер није хтео

Вечерње новости 05.05.2020
Мишљења сам да не треба прогласити шампиона ако се не настави сезона у АБА лиги, каже играч Уникахе. Српски интернационалац Марко Симоновић открио је за "Спортклуб" да је желео да се врати у Црвену звезду на почетку прошле… »
Откривено, миниран договор са Човићем, ево ко је спречио трансфер у Звезду!

Откривено, миниран договор са Човићем, ево ко је спречио трансфер у Звезду!

Спортске.нет 05.05.2020
Све је било завршено, али уследио је неочекивани обрт. Бивши кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић је у два наврата током каријере носио дрес београдских црвено-белих. Најпре од 2012. до 2014. године, после чега је уследила… »
Марко Симоновић: Био сам на корак до повратка у Звезду, ево ко је блокирао долазак…

Марко Симоновић: Био сам на корак до повратка у Звезду, ево ко је блокирао долазак…

Хот спорт 05.05.2020
Кошаркаш Уникахе Марко Симоновић говорио је данас о блокиираном повратку у Црвену звезду, после ког је отишао у Цедевиту Олимпију. Марко Симоновић је прошлог лета напустио Зенит из Санкт Петербурга и желео је да се врати у Црвену… »

Вести дана »