Повезане вести
Завршена дивна ватерполо прича: Осам титула за девет сезона – време је за Барселонету
Моззарт спорт 05.05.2020
Филип Филиповић отишао из Про Река, Душан Мандић остао у Ђенови. Ера за памћење је завршена. Филип Филиповић је напустио Про Реко. Просављени српски ватерполиста разишао се са најуспешнијим италијанским клубом после безмало… »
"Човић је желео, али је он рекао: - не" Марко Симоновић открио због кога се није вратио у Звезду, већ отишао у Цедевиту!
Спортал блиц 05.05.2020
Мало је фалило да репрезентативац Србије Марко Симоновић по трећи пут у каријери обуче црвено-бели дрес, а сада је познато и због чега није до тога дошло. је имао жељу да се врати на Мали Калемегдан, иста ситуација била је и с… »
„Све сам договорио са Човићем, али Томић се успротивио мом доласку“
Вести онлине 05.05.2020
Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, Марко Симоновић, био је на корак од повратка међу црвено-беле, али се један човек успротивио и договор је пропао. Уместо тога уследио је трансфер у Љубљану, па затим у Уникаху у којој је и… »
Марко Симоновић: Само због њега се нисам вратио у Звезду!
Мондо 05.05.2020
"Ми смо професионалци, свесни смо да те неки тренер воли, а неки не, и морамо да идемо даље", навео је некадашњи кошаркаш Звезде Марко Симоновић. "Ми смо професионалци, свесни смо да те неки тренер воли, а неки не, и морамо да… »
Симоновић открио зашто није дошао у Звезду: Имао сам све договорено са Човићем, али ме тренер није хтео
Вечерње новости 05.05.2020
Мишљења сам да не треба прогласити шампиона ако се не настави сезона у АБА лиги, каже играч Уникахе. Српски интернационалац Марко Симоновић открио је за "Спортклуб" да је желео да се врати у Црвену звезду на почетку прошле… »
Откривено, миниран договор са Човићем, ево ко је спречио трансфер у Звезду!
Спортске.нет 05.05.2020
Све је било завршено, али уследио је неочекивани обрт. Бивши кошаркаш Црвене звезде Марко Симоновић је у два наврата током каријере носио дрес београдских црвено-белих. Најпре од 2012. до 2014. године, после чега је уследила… »
Марко Симоновић: Био сам на корак до повратка у Звезду, ево ко је блокирао долазак…
Хот спорт 05.05.2020
Кошаркаш Уникахе Марко Симоновић говорио је данас о блокиираном повратку у Црвену звезду, после ког је отишао у Цедевиту Олимпију. Марко Симоновић је прошлог лета напустио Зенит из Санкт Петербурга и желео је да се врати у Црвену… »
Вести дана »
Временска прогноза за среду, 12. новембар: Ујутру мраз и магла током дана претежно сунчано
Бета пре 4 сатијош 5 повезаних
Русија одбацује Трампове оптужбе о нуклеарним тестовима: Наводи да смо се "тајно укопали под земљу" су нетачни
РТС пре 8 минутајош 1 повезана