Повезане вести

Јунак Звезде у 100. дербију сада је грађевинац: Мислио сам да ће се трибина срушити после гола

Јунак Звезде у 100. дербију сада је грађевинац: Мислио сам да ће се трибина срушити после гола

Телеграф 06.05.2020
Митко Стојковски се, у разговору за Телеграф, присетио 100. вечитог дербија који је одигран на Ђурђевдан 1995. године * Тада је, иако либеро, изнудио пенал и дао гол за победу за само шест минута. На данашњи дан, пре 25 година… »
Судбине играча Звезде са 100. дербија: Један се одрекао српског пасоша, другог хтели да убију...

Судбине играча Звезде са 100. дербија: Један се одрекао српског пасоша, другог хтели да убију...

Телеграф 06.05.2020
Неки су изградили велике каријере и постали успешни и богати, док су неки имали трагичне судбине, несреће, или су остали без ичега због порока. На данашњи дан 6. маја пре тачно 25 година одигран је култни 100. вечити дерби… »
"Зеко, заболе ме и за тебе и за Партизан!" Ђани Ћурчић о 100. дербију, ракији са Батициним оцем...

"Зеко, заболе ме и за тебе и за Партизан!" Ђани Ћурчић о 100. дербију, ракији са Батициним оцем...

Телеграф 06.05.2020
У свом стилу, отвореног срца и без длаке на језику, Ђани се присетио 100. дербија. Саша Ћурчић једна је од кључних фигура 100. дербија, одиграног на Ђурђевдан 1995. године - за Телеграф је "премотао" слике са Маракане 25 година… »

Вести дана »