Povezane vesti

Sudbine igrača Zvezde sa 100. derbija: Jedan se odrekao srpskog pasoša, drugog hteli da ubiju...

Sudbine igrača Zvezde sa 100. derbija: Jedan se odrekao srpskog pasoša, drugog hteli da ubiju...

Telegraf 06.05.2020
Neki su izgradili velike karijere i postali uspešni i bogati, dok su neki imali tragične sudbine, nesreće, ili su ostali bez ičega zbog poroka. Na današnji dan 6. maja pre tačno 25 godina odigran je kultni 100. večiti derbi. Povodom jubileja od kultne… »
Junak Zvezde u 100. derbiju sada je građevinac: Mislio sam da će se tribina srušiti posle gola

Junak Zvezde u 100. derbiju sada je građevinac: Mislio sam da će se tribina srušiti posle gola

Telegraf 06.05.2020
Mitko Stojkovski se, u razgovoru za Telegraf, prisetio 100. večitog derbija koji je odigran na Đurđevdan 1995. godine * Tada je, iako libero, iznudio penal i dao gol za pobedu za samo šest minuta. Na današnji dan, pre 25 godina, Crvena zvezda i Partizan… »
"Zeko, zabole me i za tebe i za Partizan!" Đani Ćurčić o 100. derbiju, rakiji sa Baticinim ocem...

"Zeko, zabole me i za tebe i za Partizan!" Đani Ćurčić o 100. derbiju, rakiji sa Baticinim ocem...

Telegraf 06.05.2020
U svom stilu, otvorenog srca i bez dlake na jeziku, Đani se prisetio 100. derbija. Saša Ćurčić jedna je od ključnih figura 100. derbija, odigranog na Đurđevdan 1995. godine - za Telegraf je "premotao" slike sa Marakane 25 godina kasnije. Zvezda je dobila… »

Vesti dana »