Повезане вести

Сваки дан хоћу вино да бих била нормална! Имуна сам на лекове: Луна Ђогани се помирила са мајком, а ово захтева! (видео)

Сваки дан хоћу вино да бих била нормална! Имуна сам на лекове: Луна Ђогани се помирила са мајком, а ово захтева! (видео)

Курир 06.05.2020
Луна Ђогани сада је у добрим односима са мајком Анабелом Атијас, па су се загрлиле у соби. Анабела је захтевала да јој Луна каже да је воли, што је Ђоганијева учинила, а потом је одржала монолог испред камере. "Сваки дан једно… »
"Најгори је дан кад си ме: Родила!" Луна напала Анабелу, напустила славу, па у сузама раскринкала Марка: "Гледала сам га…

"Најгори је дан кад си ме: Родила!" Луна напала Анабелу, напустила славу, па у сузама раскринкала Марка: "Гледала сам га…

Блиц 06.05.2020
Луна Ђогани данас је током прославе Ђурђевдана у "Задрузи" напала своју мајку Анабелу Атијас. - Не смем да пијем, знаш да ће мене одмах на емоције. Најгори је дан кад си ме родила, требало је да ме родиш као безобразну, к**ку -… »
Најгори је дан кад си ме родила! Требало је да будем безобразна: Луна Ђогани напала Анабелу, па у сузама напустила сто!

Најгори је дан кад си ме родила! Требало је да будем безобразна: Луна Ђогани напала Анабелу, па у сузама напустила сто!

Курир 06.05.2020
Луна Ђогани завршила је у сузама због провокација Марка Ђедовића. Наиме, Луна је причала са мајком Анабелом Атијас, на шта се Ђедовић надовезао својом доскочицом, која је погодила Ђоганијеву. "Не смем да пијем, знаш да ће мене… »

Вести дана »