Повезане вести

За 4 минута остала без оба сина: Од кило меса сам их очувала туго моја! Потресна исповест мајке настрадале браће

За 4 минута остала без оба сина: Од кило меса сам их очувала туго моја! Потресна исповест мајке настрадале браће

Курир 06.05.2020
Како мајка да преболи кад изгуби два сина, оба своја детета?! Цео живот сам се мучила за њих, подигла их од киле меса, а изгубила сам их за само четири минута. Овим речима, промуклим гласом од плакања, почиње исповест за Курир… »
"Телефон је звонио и звонио, али без одговора.: Онда сам на вестима чула..." Потресна исповест жене која је у језивој несрећи…

"Телефон је звонио и звонио, али без одговора.: Онда сам на вестима чула..." Потресна исповест жене која је у језивој несрећи…

Блиц 06.05.2020
Последњи наш разговор био је уобичајен "како си, шта раде деца". Касније сам га звала. Телефон је звонио, звонио, али без одговора. А тада смо из медија сазнали да су и он и Милош погинули, сетним гласом прича за "Блиц" Јована… »
Планирали свадбу а сада га сахрањује: Милош је вереници послао ову поруку и с братом отишао у смрт

Планирали свадбу а сада га сахрањује: Милош је вереници послао ову поруку и с братом отишао у смрт

Курир 06.05.2020
Вереница Милоша П. (22) који је са братом Александром П. (32) настрадао у саобраћајној несрећи код Умке, не може да прихвати да њеног момка више нема. Подсетимо, браћа су настрадала када је њихов БМВ, из још увек неутврђених… »
Милош (22) и Александар (32) су били нераздвојни, у смрт су отишли заједно. Мајка је остала без оба сина, двоје деце без оца…

Милош (22) и Александар (32) су били нераздвојни, у смрт су отишли заједно. Мајка је остала без оба сина, двоје деце без оца…

Вечерње новости 05.05.2020
Родбина верује да су страдали јер су журили да се врате кући. НЕВЕРИЦА, туга, јад и сузе у породици и фамилији Петровић, односно Пенезић, чији су најближи, рођена браћа по мајци, Александар и Милош, погинули у понедељак у тешкој… »

Вести дана »