Povezane vesti
Tači: EU da hitno dodeli status kandidata Kosovu i omogući viznu liberalizaciju
Slobodna Evropa 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači (Hashim Thaci) izjavio je danas (6. maj) da je na samitu EU i Zapadnog Balkana ponovio da Unija što pre treba da omogući viznu liberalizaciju za građane Kosova i da mu dodeli status kandidata za članstvo. "Upravo sam… »
Tači: EU hitno da odobri viznu liberalizaciju za Kosovo
Nova 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači obratio se učesnicima samita EU u Zagrebu i od njih zatražio odobrenje vizne liberalizacije. “Ponovio sam hitnu potrebu da EU odobri viznu liberalizaciju i status kandidata za Kosovo, kao jedini način za obnovu poverenja u… »
Tači traži od EU viznu liberalizaciju za žitelje Kosova
RTS 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači obratio se učesnicima samita EU u Zagrebu i od njih zatražio odobrenje vizne liberalizacije. "Ponovio sam hitnu potrebu da EU odobri viznu liberalizaciju i status kandidata za Kosovo, kao jedini način za obnovu poverenja u… »
Vesti dana »
Vučić: Još nema novosti iz SAD o NIS-u, sutra veliki sastanak tim povodom; Rafinerija u Pančevu još danas ostaje u fazi tople cirkulacije
RTV pre 6 satijoš 43 povezane
Skupštinski odbor nije usvojio izveštaje Vrhovnog tužilaštva u Srbiji, Tužilaštvo vlast optužuje za neprimerene pritiske
Slobodna Evropa pre 36 minutajoš 33 povezane
Žena nasrnula na učesnicu protesta i negodovala jer ne idu autobusi: Okupljanje u Nišu povodom 13 meseci od tragedije u Novom Sadu
Danas pre 15 minutajoš 46 povezanih
Evropske demokrate: SNS se održava na vlasti kroz nasilje i manipulaciju biračima
Radio 021 pre 6 satijoš 29 povezanih