Povezane vesti
Tači: EU da hitno dodeli status kandidata Kosovu i omogući viznu liberalizaciju
Slobodna Evropa 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači (Hashim Thaci) izjavio je danas (6. maj) da je na samitu EU i Zapadnog Balkana ponovio da Unija što pre treba da omogući viznu liberalizaciju za građane Kosova i da mu dodeli status kandidata za članstvo. "Upravo sam… »
Tači: EU hitno da odobri viznu liberalizaciju za Kosovo
Nova 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači obratio se učesnicima samita EU u Zagrebu i od njih zatražio odobrenje vizne liberalizacije. “Ponovio sam hitnu potrebu da EU odobri viznu liberalizaciju i status kandidata za Kosovo, kao jedini način za obnovu poverenja u… »
Tači traži od EU viznu liberalizaciju za žitelje Kosova
RTS 06.05.2020
Kosovski predsednik Hašim Tači obratio se učesnicima samita EU u Zagrebu i od njih zatražio odobrenje vizne liberalizacije. "Ponovio sam hitnu potrebu da EU odobri viznu liberalizaciju i status kandidata za Kosovo, kao jedini način za obnovu poverenja u… »
Vesti dana »

Ovo su poruke koje je ubica čarlija kirka urezao na mecima: Bizarne parole i tekst pesme bela ćao! "Hej fašisto! Hvataj!"
Kurir pre 32 minutajoš 54 povezane

Građani, upravo je saopštena zvanična odluka! Evo šta nas očekuje 15. Septembra: Stupiće na snagu u ponedeljak u 8 časova ujutru, stigla je informacija iz NBS
Alo pre 17 minutajoš 34 povezane

U Nišu ovog vikenda drugi „protest protiv blokada“: SNS organizovano poziva članove i traži potvrdu učešća
Danas pre 8 satijoš 16 povezanih

Srbija u šoku: Hamad izgubio set u Nišu od 433. na svetu, pogledajte kako je poleteo reket!
Telegraf pre 18 minutajoš 34 povezane