Povezane vesti
Vučić: Srbija želi u EU, želimo konkretan odgovor
Slobodna Evropa 06.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je na Samitu EU - Zapadni Balkan Srbija potvrdila svoje opredeljenje za članstvo u EU, prenosi Beta. "Mi bismo želeli da se manje priča o perspektivi, a više o procesu proširenja. Srbija želi da bude u EU i… »
Vučić: Srbija želi u EU, želimo konkretan odgovor
Beta 06.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je na Samitu EU Zapadni Balkan Srbija potvrdila svoje opredeljenje za članstvo u EU. "Mi bismo želeli da se manje priča o perspektivi, a više o procesu proširenja. Srbija želi da bude u EU i želimo da imamo… »
Vučić: Srbija potvrdila svoje opredeljenje za članstvo u EU
N1 Info 06.05.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je na Samitu EU i Zapadnog Balkana Srbija potvrdila svoje opredeljenje za članstvo u EU. "Mi bismo želeli da se manje priča o perspektivi, a više o procesu proširenja. Srbija želi da bude u EU i želimo da… »
Vučić se uključio u Dnevnik nakon samita EU: Ne prihvatamo ucene Prištine, imaćemo najveći rast u Evropi
Srbija danas 06.05.2020
Predsednik Vučić uključio se u Dnevnik RTS. Predsednik Srbije Alkesandar Vučić rekao je za RTS da je na samitu EU - Zapadni Balkan, pružena podrška Miroslavu Lajčaku, izaslaniku u dijalogu Beograda i Prištine. Vučić ističe da treba više govoriti o… »
Vesti dana »
Srbiju očekuje vreli dan: Temperatura do 39 stepeni, na snazi crveni meteo-alarm
Vreme pre 42 minutajoš 21 povezana
Debakl u IT odeljenjima: Šta pokazuju prvi rezultati upisa u srednje škole?
Danas pre 1 satjoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Muškarac teško povređen u udesu na Pančevačkom mostu
Danas pre 43 minutajoš 11 povezanih
(Video) Gori popularno hrvatsko letovalište, požar se veoma brzo širi, od dima se ništa ne vidi! Sve vatrogasne snage na terenu, prizor na licu mesta jeziv
Blic pre 47 minutajoš 11 povezanih
AMSS: Pojačan saobraćaj, ne krećite na put po najgorem suncu
Moj Novi Sad pre 27 minutajoš 10 povezanih