Povezane vesti
Trinkijeri progovorio o svom ostanku u Partizanu
Vesti online 07.05.2020
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je da nije optimističan po pitanju nastavka košarkaške sezone koja je prekinuta zbog pandemije korona virusa. – Pokušavam da se ne žalim, radim sve da se ne osećam kao da sam prevaren ovim… »
Trinkijeri: Produžetak saradnje sa Partizanom? Ništa nije sigurno, situacija nije jasna u celom svetu
Večernje novosti 06.05.2020
Sve će biti poznato sredinom meseca, ABA bi trebalo da se uskladi sa Evrokupom i Evroligom, ali mislim da ne možemo da se povratimo - rekao je trener Partizana. KOŠARKAŠI Partizana su u Beogradu krenuli sa radom bez prvog trener Andree Trinkijerija… »
Nisam siguran da možemo da nastavimo: Trinkijeri i dalje u Italiji: Trudim se da se ne osećan razočarano
Sportal blic 06.05.2020
Partizan je u ponedeljak krenuo sa treninzima, ali bez Andree Trinkijerija i svih američkih igrača osim Rašona Tomasa koji je ostao u Beogradu tokom prethodne pauze. Trinkijeri je tokom iste pričao sa italijanskim novinarima o aktuelnoj situaciji, ali… »
Vesti dana »

(Foto, video) policija prikazala akustične uređaje Dačić: Policija koristi samo zvučna sredstva za upozorenja
Dnevnik pre 2 satajoš 30 povezanih

„Zahtevi nisu ispunjeni!“: Protest prosvetnih radnika okončan ispred RTS
Danas pre 1 satjoš 28 povezanih

Ilić u suzama zbog smrti Delibašića: "Od njega sam se oprostio pre 20-tak dana"
B92 pre 2 satajoš 46 povezanih