Povezane vesti

Kako izgleda trening kad uzmete vijagru? Bolje da ne znate...

Kako izgleda trening kad uzmete vijagru? Bolje da ne znate...

Mondo 07.05.2020
I to umesto vitamina. I to umesto vitamina. Engleski napadač Karlton Kol napravio je veliku grešku uoči jednog treninga reprezentacije. Nekadašnji igrač Vest Hema prisetio se jedne anegdote sa "Gordim Albionom" kada je pred izlazak na trening… »
"Umesto vitamina, popio sam vijagru pred: Trening!" Šok-priznanje asa fudbala: Možete da zamislite koliko sam bio brz!

"Umesto vitamina, popio sam vijagru pred: Trening!" Šok-priznanje asa fudbala: Možete da zamislite koliko sam bio brz!

Sportal blic 07.05.2020
U fudbalu, a i sportu uopšte, ima raznih dogodovština, ali jedna se baš izdvaja po svojoj bizarnosti. Naime, nekadašnji engleski fudbaler Karlton Kol prisetio se zanimljivog događaja sa jednog treninga nacionalnog tima pre mnogo godina. Bilo je to… »
Bivšem igraču Vest Hema podmetnuli vijagru pred trening: Trčao sam najbrže, jer sam imao "tri noge"

Bivšem igraču Vest Hema podmetnuli vijagru pred trening: Trčao sam najbrže, jer sam imao "tri noge"

Telegraf 07.05.2020
I to dok je bio u reprezentaciji Engleske. Nekadašnji napadač Česlija i Vest Hema Karlton Kol prisetio se jedne anegdote sa treninga reprezentacije Engleske, kada su ga saigrači prevarili i podmetnuli mu vijagru. Kol je mislio da su u pitanju… »

Vesti dana »