Povezane vesti
Korona sprečila maratonca iz Loznice da Putinu uruči ikonu Svetog Đorđa: I to, pred sam cilj
Telegraf 07.05.2020
- Dok su u celoj Evropi države zatvarale granice, ja sam trčao i uspeo da stignem do Belorusije, gde se živi normalno, kao da nije epidemija - kazao je za Telegraf.rs ultramaratonac i humanitarac iz Loznice Aleksandar Kikanović. Epidemija korona virusa… »
Ikona ide putinu, a ultramaratonac kući: Aleksandar Kikanović ipak završio ultramaraton foto
Kurir 07.05.2020
Hteo je, želeo je, mogao je, ali je morao da stane u beloruskom Gomelju i da se pomiri sa tim da ovoga maja neće videti Moskvu ka kojoj se iz Loznice uputio pre 80 dana. Epidemija koronavirusa u Rusiji uzela je maha i loznički ultramaratonac ipak je… »
Vesti dana »
Ekološka katastrofa kod Užica: Izlila se otpadna voda iz deponije Duboko, aktivisti pitaju – „Zašto deset sati niko nije sanirao kvar?“ (v
Pravda pre 57 minutajoš 18 povezanih
Temperatura ide u minus, vetar će imati olujne udare do ovog dana: Otkrivamo preti li Srbiji novi ledeni talas
Telegraf pre 1 satjoš 22 povezane
Novak Đoković na Australijan openu 2026: Pohod na 25. grend slem i meč protiv Pedra Martineza
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 31 povezana
Biti ili ne biti za „orlove“: Rukometaši Srbije večeras s Nemačkom na Evropskom prvenstvu u Danskoj
Dnevnik pre 2 satajoš 22 povezane