Povezane vesti
"Mučno mi je da gledam svađanje i urlanje": Rada Manojlović surovo o Đoganijevima: "Meni je njih žao"
Blic 07.05.2020
Pevačica Rada Manojlović prokomentarisala je aktuelan dešvanja u rijalitiju "Zadruga" koji potresa čitav region. - Slabo palim TV, ali sam upućena u to što se dešava na imanju u Šimanovcima zbog video klipova koje vidim na društvenim mrežama i vesti na… »
Rada Manojlović oplela po đoganijevima: Mučno mi je da gledam scene urlanja! A onda uputila Anabeli ove reči!
Kurir 07.05.2020
Radmila Manojlović je komentarislala Anabelu Atijas i odnos koji ima sa ćerkom Lunom Đogani. Podsetimo, nakon što je svojevremeno imala sukob sa Anabelom Atijas zbog komentara koji je uputila na račun Lune Đogani tokom trajanja prve sezone "Zadruge"… »
Vesti dana »
Uživo - Nastavlja se haos na Bliskom istoku: Ubijen Ali Laridžani, Modžtaba odbio primirje sa Amerikom i Izraelom
Mondo pre 19 minutajoš 32 povezane
SNS bi mogao da izgubi Bor i Aranđelovac: Velika promena dešava se u Kuli, Knjaževcu, Smederevskoj Palanci, Sevojnu...
Glas Zaječara pre 24 minutajoš 7 povezanih
Računi za struju najviše oštetili građane: Prava potrošača uglavnom samo na papiru, a najčešće ih krše komunalna preduzeća
Glas Zaječara pre 7 satijoš 2 povezane
Prekid saradnje Srbije sa Evrodžastom: "Na svaki način se otežava da se dođe do visoke korupcije i organizovanih kriminalnih grupa"
N1 Info pre 7 satijoš 2 povezane
"Hakeri tražili bitkoine"! Oglasio se direktor Telekom Srbija: Evo da li korisnici treba da brinu
Blic pre 59 minutajoš 24 povezane