Povezane vesti
"Mučno mi je da gledam svađanje i urlanje": Rada Manojlović surovo o Đoganijevima: "Meni je njih žao"
Blic 07.05.2020
Pevačica Rada Manojlović prokomentarisala je aktuelan dešvanja u rijalitiju "Zadruga" koji potresa čitav region. - Slabo palim TV, ali sam upućena u to što se dešava na imanju u Šimanovcima zbog video klipova koje vidim na društvenim mrežama i vesti na… »
Rada Manojlović oplela po đoganijevima: Mučno mi je da gledam scene urlanja! A onda uputila Anabeli ove reči!
Kurir 07.05.2020
Radmila Manojlović je komentarislala Anabelu Atijas i odnos koji ima sa ćerkom Lunom Đogani. Podsetimo, nakon što je svojevremeno imala sukob sa Anabelom Atijas zbog komentara koji je uputila na račun Lune Đogani tokom trajanja prve sezone "Zadruge"… »
Vesti dana »
Andreas Šider posle izbora na KiM: Kurti najbolja šansa za stabilnost, vreme da EU pojača pritisak na Vučića
Euronews pre 26 minutajoš 66 povezanih
Voda u Gornjem Milanovcu, Čačku i Lučanima ispravna, vanredne situacije ukinute
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
"Moćne oružane snage Irana pružile su bolan odgovor cionističkom režimu"
B92 pre 2 satajoš 44 povezane
"Ako satanistička koalicija napravi još jednu grešku, region će se pretvoriti u pakao" Najoštrija pretnja Irana od početka sukoba!
Kurir pre 6 minutajoš 31 povezana
Raste broj žrtava razornog zemljotresa: Poginule 32 osobe, izdato upozorenje na cunami (foto)
Večernje novosti pre 51 minutajoš 51 povezana