Повезане вести
"Мучно ми је да гледам свађање и урлање": Рада Манојловић сурово о Ђоганијевима: "Мени је њих жао"
Блиц 07.05.2020
Певачица Рада Манојловић прокоментарисала је актуелан дешвања у ријалитију "Задруга" који потреса читав регион. - Слабо палим ТВ, али сам упућена у то што се дешава на имању у Шимановцима због видео клипова које видим на… »
Рада Манојловић оплела по ђоганијевима: Мучно ми је да гледам сцене урлања! А онда упутила Анабели ове речи!
Курир 07.05.2020
Радмила Манојловић је коментарислала Анабелу Атијас и однос који има са ћерком Луном Ђогани. Подсетимо, након што је својевремено имала сукоб са Анабелом Атијас због коментара који је упутила на рачун Луне Ђогани током трајања… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО Вучићеве присталице у великој колони напуштају Војну параду: Борбена возила на улицама, студенти и грађани узвикују „пумпај, пумпај“
Нова пре 32 минутајош 70 повезаних

Одржана комеморација за Дејана Миловановића: На Маракани Бане Ивановић, Баста, Жигић…
Нова пре 12 минутајош 24 повезане

уживо РАТ У УКРАЈИНИ Руски напади широм Украјине, Кијев узвратио ударом на нуклеарну електрану Запорожје
Еуроневс пре 2 сатајош 24 повезане

Сајбер напад на аеродроме, летови се масовно отказују: Драма у више европских земаља
Мондо пре 57 минутајош 18 повезаних