Повезане вести
Вархељи: Могућност размене територија мање важно питање
Данас 07.05.2020
Европски комесар за проширење Оливер Вархељи је оценио да је могућност размене територија између Србије и Косова мање важно питање, преноси данас Радио Слободна Европа. „Не мислим да је размена територија проблем. Мислим да… »
Вархељи: Размена територија је секундарно питање
Слободна Европа 07.05.2020
Европски комесар за проширење Оливер Вархељи (Вархелии) је оценио да је могућност размене територија између Србије и Косова мање важно питање. “Не мислим да је размена територија проблем. Мислим да је то секундарно питање”… »
Вархељи о дијалогу Београда и Приштине: Размена територија у другом плану, важно наставити дијалог
РТС 07.05.2020
Европски комесар за проширење Оливер Вархељи оцењује да је у дијалогу Београда и Приштине неопходно да се постигне договор који је "обострано прихватљив" и који "не представља ризик за друге земље у региону". Оливер… »
Вести дана »
НИС чека одлуку о лиценци, рафинерија још данас у фази топле циркулације
РТС пре 5 сатијош 43 повезане
Верица Милановић (СРЦЕ): У Србији криминал цвета, а власт хоће да угаси тужилаштво, од државе је направила циркус, највеће криминалце ставила изнад закона
Глас Шумадије пре 51 минутајош 28 повезаних
ВИДЕО: Скуп поводом 13 месеци од пада надстрешнице, колона кренула ка Железничкој станици
Радио 021 пре 31 минутајош 40 повезаних
Десет месеци преговора о Нафтној индустрији Србије: Још без коначног решења
Слободна Европа пре 3 сатајош 28 повезаних