Povezane vesti
Varhelji: Mogućnost razmene teritorija manje važno pitanje
Danas 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji je ocenio da je mogućnost razmene teritorija između Srbije i Kosova manje važno pitanje, prenosi danas Radio Slobodna Evropa. „Ne mislim da je razmena teritorija problem. Mislim da je to sekundarno… »
Varhelji: Razmena teritorija je sekundarno pitanje
Slobodna Evropa 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji (Varhelyi) je ocenio da je mogućnost razmene teritorija između Srbije i Kosova manje važno pitanje. “Ne mislim da je razmena teritorija problem. Mislim da je to sekundarno pitanje”, izjavio je… »
Varhelji o dijalogu Beograda i Prištine: Razmena teritorija u drugom planu, važno nastaviti dijalog
RTS 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji ocenjuje da je u dijalogu Beograda i Prištine neophodno da se postigne dogovor koji je "obostrano prihvatljiv" i koji "ne predstavlja rizik za druge zemlje u regionu". Oliver Varhelji je rekao da je… »
Vesti dana »
Univerzitet u Beogradu planira da formira radne grupe da stučno procene koliko su zahtevi studenata ispunjeni
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Zauvek smo ponosni životima vašim: Obeležen rođendan devojčici stradaloj u Ribnikaru ,,Angelina, živiš među nama“
Danas pre 15 minutajoš 1 povezana
Američki mediji: Kontrolni toranj u Vašingtonu nije imao normalan broj zaposlenih u vreme avionske nesreće
Danas pre 1 satjoš 1 povezana