Povezane vesti
Varhelji: Mogućnost razmene teritorija manje važno pitanje
Danas 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji je ocenio da je mogućnost razmene teritorija između Srbije i Kosova manje važno pitanje, prenosi danas Radio Slobodna Evropa. „Ne mislim da je razmena teritorija problem. Mislim da je to sekundarno pitanje“… »
Varhelji: Razmena teritorija je sekundarno pitanje
Slobodna Evropa 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji (Varhelyi) je ocenio da je mogućnost razmene teritorija između Srbije i Kosova manje važno pitanje. “Ne mislim da je razmena teritorija problem. Mislim da je to sekundarno pitanje”, izjavio je Varhelji na… »
Varhelji o dijalogu Beograda i Prištine: Razmena teritorija u drugom planu, važno nastaviti dijalog
RTS 07.05.2020
Evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji ocenjuje da je u dijalogu Beograda i Prištine neophodno da se postigne dogovor koji je "obostrano prihvatljiv" i koji "ne predstavlja rizik za druge zemlje u regionu". Oliver Varhelji je rekao da je "razmena… »
Vesti dana »
U Kragujevcu dočekani studenti biciklisti „Čuvari Ustava“, obratili se kandidati za poslanike, nakon skupa bakljada pristalica SNS
Insajder pre 3 satajoš 26 povezanih
Više od pola miliona glasača u biračkom spisku Srbije sa adresom bez imena ulice i broja
Moj Novi Sad pre 11 satijoš 9 povezanih
SAD i Kina dogovorile smanjenje carina na robu vrednu 30 milijardi dolara
B92 pre 3 satajoš 35 povezanih
Izvučena tela svih šestoro stradalih u eksploziji i urušavanju zgrade u Atini
NIN pre 8 satijoš 31 povezana
Bogoljub Karić nakon proglašenja liste: I mi smo tražili da svaki dokument i potpis budu provereni
Radio 021 pre 5 satijoš 27 povezanih