Povezane vesti

Brajantova Supruga otkrila pismo koje joj je Kobi ostavio: Našla ga je na rođendan, videla poruku i crtež (FOTO)

Brajantova Supruga otkrila pismo koje joj je Kobi ostavio: Našla ga je na rođendan, videla poruku i crtež (FOTO)

Vesti online 07.05.2020
Udovica legendarnog košarkaša Los Anđeles Lejkersa, Kobija Brajanta, Vanesa, otkrila je jedno od poslednjih pisama koje je slavni košarkaš napisaoi tako podsetila na to koliko je on bio veliki čovek. Kobi je pred smrt napisao pismo za Venesu i dao… »
"Moj anđeo me i dalje čuva, a ironija je šta mi je: Nacrtao!" Kobijeva žena za rođendan slučajno pronašla nešto što je…

"Moj anđeo me i dalje čuva, a ironija je šta mi je: Nacrtao!" Kobijeva žena za rođendan slučajno pronašla nešto što je…

Sportal blic 07.05.2020
Kobi Brajant, tragično nastradala zvezda košarke, učinio je rođendan svojoj supruzi - lepšim nego što je ona mogla da sanja. Naime, , koja je juče napunila 38 godina, dobila je mnogo čestitki putem društvenih mreža. Ali, i sama se oglasila tamo… »
Vanesa Brajant na svoj rođendan otvorila novo pismo preminulog supruga (foto)

Vanesa Brajant na svoj rođendan otvorila novo pismo preminulog supruga (foto)

Večernje novosti 07.05.2020
Pronašla sam u februaru kovertu adresiranu na "Ljubav mog života", potpisanu sa Tu Papi, objasnila je Vanesa. Vanesa Brajant, udovica legendarnog košarkaša Los Anđeles Lejkersa, napunila je 6. maja 38 godina i sa svetom podelila još jedan u nizu… »

Vesti dana »