Повезане вести

Човић: Породице од наше двојице играча имају проблеме са ковидом 19, мислим и да су се догодили неки смртни случајеви

Човић: Породице од наше двојице играча имају проблеме са ковидом 19, мислим и да су се догодили неки смртни случајеви

Спортски журнал 07.05.2020
Када ће почети Евролига и АБА лига? Знаћемо 24. маја, када Евролига донесе коначну одлуку - каже први човек црвено-белих. Гостујући на ТВ Прва председник КК Црвена звезда Небојша Човић говорио је о ситуацији у кошарци. - Када ће… »
Човић открио тужне вести, од короне страдали чланови породица играча Звезде!

Човић открио тужне вести, од короне страдали чланови породица играча Звезде!

Спортске.нет 07.05.2020
То је, нажалост, неминовност. Председник Црвене звезде Небојша Човић открио је у изјави за ТВ Прва да су поједини кошаркаши имали тешке моменте током пандемије, као и да су поједини чланови њихових породица и преминули од… »
Човић: Наша два играча имају проблем са ковидом 19, мислим да је било и смртних случајева

Човић: Наша два играча имају проблем са ковидом 19, мислим да је било и смртних случајева

Вечерње новости 07.05.2020
На првом месту је здравље. Нама је још ризично да тренирамо у парковима и на неким другим местима, јер желимо да сачувамо нашу заједницу од уласка вируса, каже Небојша Човић. ТЕСТИРАЊЕМ играча, тренера и запослених у… »
Човић: Смртни случајеви у породицама кошаркаша Звезде! Без кошарке још најмање месец и по дана!

Човић: Смртни случајеви у породицама кошаркаша Звезде! Без кошарке још најмање месец и по дана!

Хот спорт 07.05.2020
Председник Црвене звезде ове среде открио је да су се кошаркаши Звезде суочавали са породичним губицима због коронавируса. Небојша Човић је у изјави телевизији ‘Прва‘ рекао да се кренуло са тестирањем кошаркаша, али је и додао… »
Човић: Смртни случајеви у породицама двојице кошаркаша Звезде

Човић: Смртни случајеви у породицама двојице кошаркаша Звезде

Нова 07.05.2020
Небојша Човић, председник КК Црвена звезда, рекао је да је у породицама двојице кошаркаша клуба са Малог Калемегдана било смртних случајева услед последица коронавируса. Први човек црвено-белих говорио је о тренутној ситуацији у… »

Вести дана »